LSVV E1 overtuigt bij de Deen Cup!

Geplaatst op woensdag, 21 oktober 2015 |

LSVV E1 overtuigend winnaar van het kwalificatietoernooi voor de DEEN cup.

 

LSVV E1 wist in het Kras Volendam stadion een fantastisch resultaat op de (gras)mat te leggen. I.v.m. de afwezigheid van Jent, Nick en Jay deden Enoch en Esper uit de E3 mee.

De eerste wedstrijd van 1×15 minuten tegen vv DWOW was LSVV E1 veruit de sterkste en bleef de teller hangen op 3-0. Doelpunten van Daniël (2x) en Job. De tweede wedstrijd tegen Zeevogels was lastiger, maar LSVV kwam na het begin niet echt in gevaar en er werd met 2-0 gewonnen. Doelpunten van Daniël (2x). De laatste wedstrijd tegen Strandvogels werd een galavoorstelling van LSVV. Strandvogels werd compleet weggetikt door een geweldig spelend LSVV. Fantastisch uitgespeelde aanvallen leidden tot prachtige doelpunten en een zeer verdiende 6-0 overwinning. Doelpunten van Daniël (3x) en Dennis (3x). Eindresultaat: eerste van de poule. Dit betekent dat de E1 het tegen de winnaar van de andere poule (KGB) opneemt in de wedstrijd voorafgaand aan FC Volendam – FC Oss in het Kras Volendam stadion.

De weg naar de finale van de Deen cup is nog zeer lang en zwaar, maar de ervaring en het gevoel van vandaag nemen ze ons niet meer af!! Complimenten aan Luc, Kevin, Erol, Enoch, Dennis, Daniël, Esper en Job en de vele meegereisde supporters.

 

Vincent en Timo.