Kolping een maatje te groot voor LSVV E6!

Geplaatst op zaterdag, 3 oktober 2015 |

Vandaag stond ons Kolping Boys te wachten die in deze competitie ook nog geen punten gemorst had en dus konden we onze sokken extra hoog ophalen. Kolping Boys maakte een geweldige start en binnen 10 minuten moesten we tegen een achterstand van 3-0 aankijken. De fysieke tegenstand van Kolping Boys zette onze jongens even te kijk en langzaam in de eerste helft begonnen we hier een klein beetje aan te wennen en werden we zelfs iets brutaler.., nog voor de limonade pikten we gelukkig gelijk onze eerste goal mee en werd het gauw hierna snel 2-3, Kolping Boys bleef fysiek de sterkere ploeg maar dit wisten we, net na de lemonade, toch om te buigen naar zelfs 3-3. Met name hun nr. 11 bleek met handen en voeten te werken wat voor jongens net iets te veel bleek. Uiteindelijke uitslag 3-6 en onze eerste verliespunten. Desalniettemin hebben we vandaag hard gevochten en geknokt wat we waard waren! Volgende week gaan we ons weer opmaken en proberen de tas met punten mee te nemen naar huis. Van de week weer lekker trainen zodat we volgende week bij egmondia het doelnet eruit schieten!

 

De coaches El Dobbeljoe & Jee Gee