De LSVV F8 trein dendert door

Geplaatst op maandag, 12 oktober 2015 |

Zaterdag 10 oktober stond de derby op het programma tegen DTS F4. Het was wel even wennen voor ons allen (9 uur spelen) maar iedereen was op tijd.

Ondanks de stand op de ranglijst hadden de coaches toch wel wat last van gezonde wedstrijdspanning maar dat was al snel over. (je weet het immers maar nooit met derby’s) Binnen No time stond het 0-3 voor LSVV door doelpunten van Mustafa, Tess en Stan (onze derde speler welke ik heb kunnen betrappen op twee benig zijn). Na een uitbraak van DTS werd Lars eenmaal gepasseerd (onhoudbaar schot in de bovenhoek) waarna hij de rest van de eerste helft zijn doel knap schoon hield. Ook verdedigend stond het weer als een huis met de Sven B en Huub achterin. Vervolgens was het alleen nog maar LSVV wie scoorden. Door nog 2 treffers van Mustafa, 2 van Stan en 1 van Levi werd een ruststand van 1-8 bereikt. Na rust toch wat omzettingen, Huub en Sven werden naar voren geschoven in de hoop dat ook zij een doelpuntje mee konden pikken. Al gauw liep LSVV uit naar een 1-11 voorsprong, wederom doelpunten van Stan, Mustafa en Levi. Halverwege de tweede helft wist DTS eindelijk wat terug te doen en maakte ze 2-11. We speelden ondertussen (in goed overleg) 10 tegen 8 omdat de wissels het koud kregen. Hierdoor was er minder ruimte voor het DTS doel waardoor we er moeizamer doorheen kwamen. Het lukte Mustafa en Stan beiden nog 1 keer. Ook DTS wist de bal nog twee maal achter Sven W. te krijgen (Sven en Lars waren in de rust gewisseld van positie). 4-13 winst was uiteindelijk de uitslag, onze hoogste score van het seizoen. Na het nemen van penalty’s (waar Sven W. nog een snoeiharde pingel klemvast wist te pakken) wachten ons een warme douche, waarna iedereen weer vrolijk het hele eind naar huis kon gaan met 3 punten in de tas. Volgende week wacht ons de topper tegen HSV. Aankomende week goed trainen dan moet het goed komen zaterdag. Groeten namens de technische staf.