Wedstrijdverslag LSVV F4 tegen Zeevogels F2

Geplaatst op maandag, 14 september 2015 |

Op het programma van deze 1e competitie wedstrijd stond de wedstrijd tegen Zeevogels F2.

Het is in het begin van de competitie altijd afwachten hoe we er voorstaan. In het bekertoernooi gaan we in ieder geval door.

Het begin van de wedstrijd was voor beide teams wat aftasten. Had wel al vrij snel gezien dat er bij de tegenstander wat technische voetballertjes rondliepen. Daar gingen wij ons handen vol aan hebben.
Mede door goed combineren scoorde Zeevogels het 1e doelpunt.
We hadden vandaag wat moeite om onze plek te houden. Misschien had dat te maken dat het in de bekerwedstrijden erg gemakkelijk ging.
Toch kwamen we door goed voetbal bij de keeper in de buurt en toen schoot Jolle goed binnen.
Ook Gijs kreeg nog wat kansen, maar die werden door hun keeper tegen gehouden of gingen helaas naast.
Vlak voor de rust kwamen we weer op achterstand.

We hebben tijdens de limo nog wel wat doorgesproken. Het voornaamste was weer de plek in het veld. Want daar ging het een aantal keer fout vandaag. Aan inzet lag het zeker niet.

De 2e helft begonnen we echt heel scherp en dat resulteerde aan meteen met de gelijkmaker van Gijs. Jolle had denk een nieuwe beweging geleerd en paste die ook geregeld toe. Soms deed hij net even wat teveel en verloor de bal, maar andere keren speelde hij zichzelf goed vrij. Blijven oefenen en weten wanneer je het kan doen dan is het een goed wapen.

Doordat we wat moeite hadden om op onze plek te spelen kon Zeevogels soms makkelijk doorlopen. En dat zorgde ervoor dat ze op 2-3 kwamen.
We bleven het proberen maar de ruimtes waren te groot, en op het eind scoorde ze ook nog de 2-4. Helaas verloren maar we hebben zeker ons best gedaan.

Penalty’s hebben we wel gewonnen met 5-3.

Volgende week uit tegen AFC 34.

Mike