Wedstrijdverslag LSVV F4 – Hugo Boys F1

Geplaatst op maandag, 7 september 2015 |

De jongens hadden deze week allemaal hard getraind om vandaag de 3e bekerwedstrijd te spelen tegen Hugo Boys F1. Bij winst blijven we 1e en bekeren door in het toernooi.

Na een lekkere warming-up en wat inschieten kon de wedstrijd beginnen. Iedereen had er erg veel zin in. Het was gelukkig nog droog maar de lucht zag er redelijk dreigend uit.

In het begin was het wat aftasten, de bal ging heen en weer. Daarna kregen we wat meer grip op de wedstrijd en dat resulteerde ook meteen door goed samenspel met de 1e goal van Gijs. Wat was iedereen blij. Doordat we goed bleven voetballen kreeg Hugo Boys niet veel kansen. Toch kwamen ze er 1 keer goed tussendoor en scoorde ook meteen de gelijkmaker. Nog iets beter opletten en wat scherper in de akties dan komt het wel goed.

Het werd een erg leuke wedstrijd om naar te kijken. Mike en Stijn zorgde er toen op het middenveld voor om de bal af te pakken en te bezorgen bij Sem, die de bal aan Gijs gaf. En hij schoot hem mooi binnen.
In de laatste paar minuten kregen we een corner. Helaas voor Hugo Boys ging de bal via hun het doel in.
Nadat de scheids gevloten had kwam de regen met bakken naar beneden. Precies op tijd klaar dus.

In de kleedkamer hebben we het weer gehad over als wij de bal hebben, om de breedte op te zoeken, zodat we meer ruimte krijgen op het veld. Was voor de rest dik tevreden.

We bleven in de 2e helft goed op ons plek staan en daar had Hugo Boys geen antwoord op. Sem schoot na een goede pass van Gijs de 4-1 binnen.
Door goed te verdedigen op het middenveld, dit keer door Dani en Mike, kwam de bal via Gijs bij Jan, en die scoorde mooi de 5-1.
Na een corner kwam de bal bij Gijs en hij maakte ons 6e doelpunt.
Vince die normaal het liefst achterin met Marin staat en dus ook niet vaak een doelpunt maakt, schoot van afstand de bal prachtig binnen. Heerlijke goal. Nu was het nog 1x de beurt aan Sem. Die scoorde na een goeie loopaktie onze 8e in de linker bovenhoek.
De eindstand is dus 8-1 geworden. We gaan dus door in het beker toernooi. 🏆

Penalty’s zijn net als vorige week geeindigd in 4-4.

Heerlijk gevoetbalt jongens. Complimenten. Ook uiteraard voor de vele supporters die ondanks soms het slechte weer in grote getalen zijn komen kijken.
Volgende week begint de competitie thuis tegen Zeevogels.

We gaan ervoor….. ⚽

Mike