VIOS A1 –LSVV A1 ( Dennis & Dennis? )

Geplaatst op maandag, 28 september 2015 |

Zondagochtend tussen half tien en tien was het druk op het fietspad tussen Langedijk en Warmenhuizen. Een grote stoet jonge uitgeslapen? mannen waren daar op weg om drie punten weg te slepen bij het altijd lastige VIOS. De motivatie en de sfeer waren goed. De inzet zo mogelijk nog beter en het resultaat was geweldig.

Mike had de basis formatie op het bord gezet en de belangrijke individuele voorgesprekjes gevoerd. De koppies stonden strak en de puntjes werden in de voorbespreking op de i gezet.

Het resultaat was ernaar.

In de rust drie nul voor. Mooie goals (Dennis…, Sam,…), strijd om elke bal en duels om te winnen werden aangegaan. Iedereen stond er en deed wat nodig was om VIOS te laten voelen dat er niets te halen was voor hen. Fred en Willeke kunnen weer met een gerust hart het komende jaar alle familie- en verjaardagbijeenkomsten tegemoet treden. 1-4 is een einduitslag waar je mee mag thuiskomen (ook in Waarland).

Voor de staf van A1 wordt het steeds moeilijker. Vrijwel alle spelers zijn fysiek fit, doen wat we van ze vragen en geven alles. De jongens die we erbij vragen van B1 vallen geweldig in spelen alsof ze er al volledig bij horen en zorgen ervoor dat we na een goede voorsprong niet in gevaar komen.

Zonder uitzondering was iedereen vandaag scherp. De achterhoede (Wouter, Scott, Ieuan , Maarten en onder leiding van Freek gaf weinig weg. Wat er toch door kwam was een prooi voor de sterke Job. Het middenveld bleek onvermoeibaar. Met Thom als aanvoerder (90 minuten…), en met Dennis (2keer), Dave en Gijs zorgde deze hechte linie voor de constante druk vooruit en de controle als VIOS probeerde op te bouwen en te counteren.

Wederom een messcherpe voorhoede met Tijl (licht geblesseerd dus maar 45 minuten volle bak) en Sam, Midas en Omar maakte het beeld compleet.

Drie punten uit Warmenhuizen. Prima resultaat! Groot compliment mannen!

Als volgende week Tabbe ook weer aansluit dan zijn we weer compleet en gaan we met een goed gevoel en een super gemotiveerde groep op weg naar de volgende uitdaging.

Ik heb er nu al zin in.

Frank