Verslag bekerwedstrijden LSVV F8

Geplaatst op dinsdag, 15 september 2015 |

De bekerwedstrijd voor het zeer gedreven F8 team (F8 met vaste invallers Sem & Ruben en Justin) begon stevig tegen F7, ( kampioen van Den Helder van afgelopen jaar).Onze spelers hebben alles gegeven, hadden meer balbezit dan de voormalig kampioen en zaten zeker een keer of 8 dicht tegen een doelpunt aan.

Helaas mocht al dat balbezit niet baten, want we werden deze eerste wedstrijd toch verslagen.

De coach van Den Helder kwam na de wedstrijd naar ons toe en zei dat zijn team het het hele afgelopen jaar niet zo zwaar had gehad.

Dat was een mooie opsteker voor ons toch een beetje teleurgestelde team, want aan inzet lag het zeker niet!

Verslagen, maar dus niet verslagen, gingen we vol enthousiasme de trainingen in om met goede zin verder te spelen voor de beker.

De 2e wedstrijd was thuis met groot publiek tegen JVC F6 en die wonnen we dik met 9-0. De 3e wedstrijd was weer uit tegen Kreileroord, de meeste spelers waren een kop groter, maar dat maakte onze dame en mannen niets uit.

We hadden de week ervoor doelpunten geproefd en het smaakte naar meer. Het eerste doelpunt zat er binnen een paar minuten in en werd gevolgd door nog 11 doelpunten waarbij een groot deel van ons team scoorde.

We gingen heel blij naar huis met 12-1!

Voor ons team waren het de 1e wedstrijden samen, waarin we een hoop geleerd hebben, veel plezier hebben gehad en een hecht team geworden zijn!

Niet door voor de beker (dat vinden we toch wel een beetje jammer), maar nu al weer veel zin in de competitie! We gaan ervoor!

We wensen alle teams die wel door gaan ( LSVV D2, D3, D4, E1, E3, E6, F4) en misschien ook nog LSVV E5, MC1, ME1 en LSVV F6 onwijs heel veel succes! Zet hem op!