LSVV F3 pakt belangrijke punten

Geplaatst op zondag, 20 september 2015 |

Zaterdag 20 september moesten we een 6 punten wedstrijd spelen tegen Winkel F 1. De kermiswedstrijd die altijd 3 punten moet opleveren, anders sta je gewoon niet lekker bij de botsauto’s met zijn allen. De suikerspinnen smaken minder en als je iets happert ben je niet echt blij. Je wordt dan ook continu aangesproken door andere leiders en F spelers die wel de 3 punten hebben gepakt, dus winnen is het enige wat telt.

Omdat we onnodig tegen Koedijk F3 hadden verloren (een 3-1 voorsprong weggegeven in een 4-3 nederlaag in de laatste 10 minuten, ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven) moest nu de ommekeer komen. Punten shoppen tegen Winkel was dus het devies want anders raken we heel ver achter zo aan het begin van het seizoen. Je moet daarentegen ook niet te snel op kop komen maar ook weer niet te veel achterstand hebben. Klink allemaal logisch, dus gingen we vol goede moed van start tegen het fysieke Winkel. We hadden vanaf minuut 1 gelijk een overwicht en creëerden ook weer genoeg kansen maar wederom blonken we ook weer uit in het missen van deze kansen. Dit lijkt tot op heden een terugkerend fenomeen te worden. Het spel liep ook niet helemaal lekker en er werden voor een F wedstrijd vrij veel overtredingen gemaakt. Het was uiteindelijk een matige eerste helft. Gelukkig gingen we nog wel met een 1-0 voorsprong de rust in, wel verdiend overigens . Op weg naar de kleedkamers werd ondergetekende aangesproken door meelevende fans dat de boys eens een keer moesten worden aangepakt. Is dat nodig vraag je jezelf dan af. We hebben het over F3, jochies van 6 en 7. Gaan we a la van Gaal of a la Hiddink. We kennen de laatste resultaten van het Nederlands elftal , dus zo geschiedde tijdens de rust een kleine pittige donderspeech. Realistisch, scherp maar uiteindelijk weer opbouwend en lachend de kleedkamer weer uit. De tweede helft speelden we naar het massaal opgekomen publiek toe en was totaal anders dan de eerste, nu wel mooie aanvallen en meer inzet en Winkel kwam er niet meer aan te pas. Mooie voorzetten, prachtige dribbels, goed samenspel en tevens ook een prachtige redding van onze keeper. We liepen uiteindelijk makkelijk uit naar een 5-1 overwinning. Punten in de tas.

Leuk detail is dat we als enige F elftal ( bij de jongens) de volle buit hadden en dus kunnen we met de borst vooruit de kermis op lopen. Misschien ik wel het meest. Veel plezier allemaal !!!

Gr. Dennis