LSVV F2 DELFT ONDERSPIT NA GOEDE 1E HELFT

Geplaatst op maandag, 14 september 2015 |

logo QFC

Met een voltallige selectie vertrok F2 afgelopen zaterdag richting Oudorp voor de derby tegen Kolping Boys F3. De mannen waren gebrand op een goed resultaat en er werd afgesproken om meteen vanaf het 1e moment er volle bak in te gaan. Vervolgens begon er een mooi gevecht tussen 2 teams die goed aan elkaar gewaagd waren. Kolping had in het 1e deel van de wedstrijd het betere van het spel en kon af en toe gevaarlijk worden maar onze verdedigers Yuran, Youran en Dilano stonden steeds prima in hun positie en daar waar Kolping toch door kon breken stond steeds weer onze betrouwbare sluitpost Mitchell in de weg die met een paar katachtige reddingen zijn doel schoon wist te houden. Naarmate de 1e helft vorderde kwamen we beter in de wedstrijd en konden we een paar keer gevaarlijk voor de keeper komen.

Na een prachtige aanval over diverse schijven werd uiteindelijk Jairo gevonden en die schoot de bal onberispelijk in de bovenhoek. Nu was het de beurt aan Kolping Boys en met 2 mooie aanvallen wisten zij onze verdediging te verschalken. Van 1-0 voor naar 2-1 achter, wat een domper! Onze mannen lieten echter niet hun koppie hangen en nog voor de rust werd orde op zaken gesteld. Na een mooie combinatie belandde de bal via Niels, Kaz en Daan uiteindelijk bij Rob. Die wist wel raad met dit buitenkansje en schoot de bal snoeihard binnen … 2-2 rust.

In de rust bleek de limonade siroop helaas op te zijn in Alkmaar. Onder het genot van een bekertje water werd afgesproken om er nog een stapje bovenop te gooien en goed te blijven werken met en voor elkaar…. dan moest een overwinning erin kunnen zitten.

In de 2e helft was F2 echter geen schim meer van de ploeg uit de 1e helft. Er werden geen openingen meer gevonden en geen kansen meer gecreëerd. Het was aan de uitstekend keepende Mitchell te danken dat de score niet veel verder opliep. Uiteindelijk werd het eindsignaal bereikt met een 5-2 nederlaag. Ook de penalty’s liepen niet helemaal zoals het hoorde waardoor F2 toch met een kleine kater het veld afliep.

Maar niet getreurd, de 1e helft gaf genoeg aanknopingspunten voor de volgende wedstrijd thuis tegen AFC34 F2. Goed trainen deze week met zijn allen en dan in het kermisweekend de eerste punten van dit seizoen pakken.

 

Dirk en Marcel