LSVV A1-VVW A1: De eerste klap…..

Geplaatst op maandag, 7 september 2015 |

LSVV A1 heeft zich in de eerste competitie wedstrijd thuis tegen VVW gerevancheerd na de afstraffing vorige week.

Ondanks wat pijntjes, blessures en afmeldingen heeft A1 in de eerste competitiewedstrijd laten zien waar ze toe in staat zijn. Na 90 minuten stond er een dik verdiende 3-1 op het scorebord. Spelers vielen om, zaten er compleet doorheen, hebben gevochten voor wat ze waard waren en sleepten er uiteindelijk drie punten uit tegen het sterke VVW.

Zonder uitzondering hebben alle spelers een dikke voldoende gehaald. Dennis, Midas en Tijl maakten de belangrijke (en mooie) goals. De achterhoede, met Freek (controle…), Wouter en Scott en een ijzersterke Job in de goal, gaven erg weinig weg. Maarten (unaniem uitgekozen tot man of the match) blonk uit in het uitschakelen van de sterkste man van VVW en het middenveld met Dennis (O), Dennis (rugblessure) en Thom (helemaal leeg gespeeld na een uur) gaven alles wat ze hadden om de eerste thuiswedstrijd tot een succes te maken.

Te samen met een onverwoestbare Sam, prima invallers (Leuan en Igor) en een extra keeper (Calvin) heeft A1 zijn visite kaartje afgegeven.

De competitie is begonnen. De start is veelbelovend. Volgende week de eerste uitwedstrijd naar KGB. We gaan er met vertrouwen naar toe!

Frank