LSVV A1 levert een wanprestatie tegen Zaanlandia A1

Geplaatst op woensdag, 2 september 2015 |

Afgelopen zondag speelde A1 zijn laatste bekerwedstrijd uit bij Zaanlandia. Omdat A1 al twee keer op rij verloren had was deze derde bekerwedstrijd niet meer van belang. Dat gegeven, en waarschijnlijk de combinatie met de feestavond na de beddenrace, was er de oorzaak van dat A1 een absolute wanprestatie heeft geleverde. Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter stond er een 11-2 score op het scorebord.                                                                                                                                                                                                                                                               Met een totaalscore van 19 doelpunten tegen en 4 doelpunten voor gaan we ons deze week voorbereiden op de eerste competitie wedstrijd. Dat is de wedstrijd van aanstaande zondag thuis tegen VVWA1.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Het gezegde is dat een slechte generale een goed voorteken is… Laten we ons daar dan maar aan vasthouden.

Frank