LSVV 1 ongeslagen poule-winnaar bekertoernooi! !

Geplaatst op donderdag, 3 september 2015 |

SAMSUNG CSC

Na overwinningen op zondag 3e klasser KGB en zaterdag 3e klasser DZS , heeft LSVV 1 gisteravond ook zaterdag 2e klasser Monnickendam weten te verslaan en gaat als ongeslagen poule-winnaar door naar de 1e knock-out-ronde van de districtsbeker van de KNVB van het district West 1. De loting dient nog plaats te vinden van die wedstrijd welke in het weekend van 24/25 oktober wordt gespeeld.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Nadat vorige week woensdag de bekerwedstrijd tegen Monnickendam na 45 minuten werd gestaakt bij een 3-2 voorsprong voor LSVV , werd gisteravond de tweede 45 minuten gespeeld op Voorwaarts. De ploeg van trainer Nico Mol zou minimaal 3 maal dienen te scoren om zelf poule-winnaar te worden maar de hoop hierop was al snel vervlogen toen Danny Konijn een mooie steekbal van Daan Brinkkemper doeltreffend wist af te ronden en hoewel Monnickendam nog tegen wist te scoren, stapte LSVV uiteindelijk met een 4-3 eindstand van het veld na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wiedijk.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              A.s. zondag, 6 september , gaat de voetbalcompetitie 2015-2016 van start. LSVV 1 ontvangt VELSEN 1 en een uitgebreide voorbeschouwing op deze wedstrijd is morgen op de LSVV-site te lezen !    Maar eerst vanavond het Nederlands Elftal tegen IJsland. Te bewonderen in de LSVV-kantine !!

Sem