KGB A1 – LSVV A1: de eerste uitwedstrijd. Prachtige overwinning!

Geplaatst op maandag, 14 september 2015 |

De wedstrijd tegen het sterke KGB was er eentje om in te lijsten. Na 90 minuten stond er 2-6 op het scorebord. Wat hebben we genoten. Met de rust stond het al 1-5 en was het verschil al gemaakt ( achteraf), maar zo voelde het niet. KGB beschikt over een prima voetballend elftal met een uitstekend coach. LSVV zette daar een groep tegenover die gewoon wilde winnen en akelig effectief waren in het benutten van de kansen die ze zelf creëerde door gegroepeerd en scherp te voetballen. Duels werden gewonnen. Er was oog voor de vrijstaande medespelers en er werd gewerkt als paarden. Ook een snelle gelijkmaker van KGB na een furioose start met een opening treffer van Midas ( wat speelde die een heerlijke wedstrijd),, bracht ons niet van de wijs. In dezelfde minuut, na de gelijkmaker, ging Sam het duel aan met de keeper van KGB, won deze en scoorde direct de tweede. KGB had geen antwoord, was even de weg kwijt, en verloor de wedstrijd in het kwartier dat toen volgde.

Met Tabbe en Tijl die onnavolgbaar waren voor hun tegenstanders, Thom en Ieuan die zich een slag in de ronde werkten , Freek, Maarten, Wouter en Scott die de boel dicht spijkerde en Job die onpasseerbaar was werd KGB bij de strot gepakt. Na het rustsignaal van de prima fluitende scheids stond er 1-5 op het bord. Onverwacht maar zeker niet onverdiend.

Na rust, met Dave op de plek van de volledig uitgeputte Thom werd de wedstrijd bijna professioneel uitgespeeld. Leuan en Wouter mochten er na gedane arbeid vanaf. De twee B junioren (Sam en Gijs) vielen prima in, speelden alsof ze al jaren meededen op dit niveau, en de kaars ging uit bij KGB. De eindstand 2-6.

Een prima start van de zware competitie.

Volgende week Limmen thuis. Alweer een sterke tegenstander die we nog kennen van het bekertoernooi ( 3-2 verlies en een rode kaart). Met beide Dennissen er weer bij, 6 punten uit de eerste twee wedstrijden en een Kermis in het vooruitzicht hebben we iets om naar toe te werken. Het begin is goed, maar er is nog veel te verbeteren!

Frank