Jong Holland aan de haak van E6!

Geplaatst op zondag, 20 september 2015 |

Jong Holland E4 – LSVV E6

 

Na het doelpuntenfestijn van vorige week moesten we ons opmaken tegen Jong Holland, op een wat later tijdstip dan we gewend waren! 12.45 uur was dit keer de aftrap en het leek wel of dit toch wat te laat op de dag was voor onze mannen; de coaches moesten de jongens echt op hun plek schreeuwen. Misschien was het ook het zonnetje die de jongens wat extra lood in de schoenen meegaf….?

 

Maar goed we kwamen toch op een mooie 0-1 wat later door Amir werd verdubbeld naar 0-2. Zo nu en dan verslapten we wat en dat werd door de tegenstander afgestraft met een goal, 1-2. We moesten wel opletten want de tegenstanders tikten van links naar rechts en de keeper kon ver uittrappen. Gelukkig maakten we toch snel erna de 1-3 en de 1-4. Ook erna kwam de 1-5 en de 1-6. De scheids had coach Jordi gevraagd de tijd bij te houden,die per abuis 10 minuten eerder een sein gaf dat het afgelopen was…nadat alle spelers weer het veld waren op geroepen was het voor de LSVV clan een gespeelde zaak en moesten we nog 2 goals incasseren met een uiteindelijke uitslag 3-6 winst.

 

Gelukkig spelen we volgende week weer om 9.45 die ons qua tijd toch veel beter ligt!

 

De coaches,

El Dobbeljoe & Jee Gee