F5 strijdend ten onder in derby

Geplaatst op dinsdag, 22 september 2015 |

Zaterdag 19 september hebben de jongens van F5 gestreden voor wat ze konden. Het was op voorhand een pittige strijd tegen F1 van BOL; dat waren immers al tweedejaars F-jes en gemiddeld een kop groter. Toch duurde het zeker een kwartier voordat deze konden scoren. En dat kwam door een zeer goede verdediging en meerdere geweldige reddingen van een fantastische keeper in de eerste helft (Damian, je was super!). Tjonge, wat ging het er soms hard aan toe. Zo werd Martijn een paar keer gevloerd en kreeg Rinus een bal loeihard vol in zijn gezicht. Nou, onze jongens lieten zich niet kisten hoor. Even later gingen ze weer vol ten strijde, tot grote verbazing, maar vooral trots van de ouders. Er waren goede acties en mooi overspel. Het was te zien dat de trainingen effect beginnen te krijgen. Elke week gaat het beter.

In de tweede helft kregen beide partijen meer ruimte, waardoor er gescoord kon worden. Helaas lukte het onze jongens net niet. Doordat ze in de eerste helft alles hadden gegeven kwam uiteindelijk ook de vermoeidheid om de hoek kijken. Toch bleven ze strijden tot het einde en zorgden ze voor zeer trotse ouders langs de kant. Complimenten jongens, ga zo door !!!

Deze tegenstander was te sterk, maar het spel van onze F5 belooft wat voor de komende weken.

Andrea Eradus-Vierkant