F1 revancheert zich tegen JVC

Geplaatst op zondag, 27 september 2015 |

Zaterdag scheen het zonnetje heerlijk over sportpark Voorwaarts, kortom de ideale omstandigheden om er een mooie wedstrijd van te maken. De jongens van de F1 hadden wat goed te maken na de nederlaag van vorige week, en begonnen ook gelijk sterk. De mannen zetten zoals afgesproken goed druk en gebruikte goed hun lichaam. Je kon heel mooi de training van afgelopen week terug zien. Het goede spel werd snel beloond. Zuhair stond aan het einde van een aanval waar Tijn en Guus bij betrokken waren, de 1-0 was een feit. De jongens combineerde er op los en de bal kwam terecht in de voeten van Tijn die met een enorm schot de 2-0 op het scorebord bracht. Hierna was het hek van de dam, er volgde hoge school tikki takki voetbal, om je vingers bij af te likken. Uit een corner van Idriss schoot Jordy op doel. Hij had het vizier niet op scherp, maar Zuhair stond op de juiste plek om de 3-0 binnen te tikken. Het team stond als een huis, Ties had eigenlijk weinig te doen doordat Just en Stefan de deur uitstekend op slot hielde. Op het middenveld hielden Jordy en Tijn het overzicht en voorin speelde Michiel, Guus, Zuhair en Idriss goed samen. Dit mooie spel leidde tot de 4-0, na een prachtige assist van Idriss stond wederom Zuhair aan het einde van de aanval.

In de rust werden de jongens overladen met complimenten, aan de kant werd er echt genoten van het prachtige spel. Er werd maar één gevraagd, zet dit spel voort! De jongens gingen ook de tweede helft weer voortvarend van start. Na een schot van Michiel schoot Guus prachtig raak, 5-0. Aan de kant werd er 10 10 10 gezongen en de jongens gingen hier ook echt voor. Uit wederom een corner van Idriss schoot Jordy de bal tegen de touwen, 6-0. De mannen bleven door gaan, zette druk, speelde goed over en vierde elke goal als een team. Maar door de feestvreugde raakte de concentratie een beetje kwijt, iedereen wilde natuurlijk een goal maken en bleef wat meer voorin hangen. Hierdoor kregen we in de laatste 5 minuten nog twee goals tegen, maar dat kon de pret niet drukken. Met de 6-2 overwinning hadden we drie punten in de tas en veel vertrouwen getankt. Na de nederlaag van vorige week hebben de mannen laten zien wat ze waard met daarbij heel mooi spel en teamkracht, complimenten!

Volgende week is Koedijk de volgende tegenstander, een gevaarlijke tegenstander die al veel punten heeft behaald in dit jonge seizoen. Met een goede week trainen en dezelfde instelling als vandaag gaat dat helemaal goed komen.

De Coaches