E6 zet mooie reeks door!

Geplaatst op zondag, 27 september 2015 |

Na de kermis te hebben gehad, waarbij de mannen dinsdag geen training hadden, waren ze weer superfris, dit omdat we nu 9.45 moesten aantreden dat ons een stuk beter ligt dan midden op de dag. Coach Jordi was wegens thuisactiviteiten niet aanwezig waardoor trainer Frank werd opgetrommeld. Onze vaste scheids was ook afwezig, die nog heerlijk gestrekt lag, maar pakte de draad de tweede helft weer op.

 

We moesten toch wel weer even wennen want de combinaties liepen nog niet vlotjes waarbij we onnodig balverlies leden. De 1-0 werd ingeleid door Zacharia die met een mooie actie  voor de keeper kwam, maar recht tegen hem aanschoot, die de bal wegtikte tegen een medespelers van Zeevogels: eigen doelpunt. Het werd 2-0 door een corner die door Amir genomen werd en door Zacharia in een keer op zijn pantoffel genomen werd…..een wonderschoon doelpunt, hier bleef het bij tot de rust.

 

Keeper Rick had wederom weinig ballen aangeraakt wat een compliment voor onze verdedigers Rens, Rayan, Ben en Nick is, die elkaar goed ondersteunen. Met onze aanvallers Giullian, Thomas , Amir en Zacharia hadden we toch wel weer kansen waarbij doelpunten uitbleven. Uiteindelijk de verlossende 3-0 door Thomas: heerlijk ingeschoten. Toen leek het wel of we het wel goed vonden en kregen we toch nog een doelpunt tegen die zeker niet hoefde te vallen, 3-1.

Onze Rens liet nog een paar mooie hoogstandjes zien omdat ie veel publiek had mee genomen vanwege zijn verjaardag, Rens, volgende keer mag je dat ook laten zien als we wat minder fans te kijken hebben hoor!

Afhankelijk van de andere tegenstanders in deze poule blijven we medekoploper en moeten we volgende week thuis er weer vol tegen aan! Jongens ga zo door!

 

Jee Gee & El Dobbeljoe