E6 Overdonderend!

Geplaatst op zondag, 13 september 2015 |

LSVV E6 tegen Berdos E5

 

na een daverende start in de bekerwedstrijden waarbij alle drie de wedstrijden met dubbele cijfers werd gewonnen was het onze eerste competieronde. We hadden allemaal de haren in de krul want deze toekomstige toppers moeten natuurlijk vastgelegd worden op de foto.

 

Na deze sessie werd er even warm gespeeld en zagen we dat we aan de bak moesten want de tegenstanders leken allemaal een kop groter! Tot grote opluchting van coach Jordi waren dit niet de juiste tegenstanders en kwamen de juiste tegenstanders even later het veld oplopen.

 

Bij het fluitsignaal gingen we gelijk voortvarend van start en binnen de eerste 5 minuten stonden we al met 3-0 voor. We speelden allemaal heerlijk agressief en met de rust was het dan alweer 12-0. Onze toppers probeerden elkaar naar voren te schuiven zodat iedereen vandaag zou kunnen scoren. Onze doelman Rick was er met een enorme knal zelfs heel dicht bij die maar rakelings over ging. Alleen onze Ben had als veldspeler nog niet gescoord maar was er iedere keer heeeel dicht bij,op de paal op de lat en net naast maar jammer genoeg niet in het net. Uiteindelijk met 20-2 gewonnen en dus de tegenstanders helemaal zoek gespeeld, klasse mannen, ga zo door want we moeten er niet van uit gaan dat we iedere week zulke makkelijke tegenstanders zullen treffen!

 

Met deze instelling van het hele team zal het volgende week de tegenstander weer heel moeilijk gemaakt kunnen worden.

 

De coaches

El Dobbeljoe & Jee Gee