Mooie bekeroverwinning LSVV 2  !

Geplaatst op maandag, 31 augustus 2015 |

In de laatste bekerwedstrijd van de poule heeft LSVV 2 gisteren op Voorwaarts een knappe 3-0 overwinning geboekt op ZAP 2 ,welke ploeg afgelopen seizoen in competitieverband nog in de reserve hoofdklasse uitkwam. Al binnen 2 minuten kon Perry de 1-0 al op het scorebord laten prijken na een mooie uithaal van Tom Melten.  Na de rust was het Ian Ligthart die het genoegen smaakte om met een afstandsschot de niet geheel vrijuit gaande doelman van de ploeg uit Breezand te verrassen terwijl invaller Kasper Gerdes, die 1 dag eerder ook in LSVV 1 wist te scoren , de 3-0 voor zijn rekening nam. Een mooie opsteker dus zo vlak voor de start van de competitie voor LSVV 2 !

De andere bekerwedstrijd tussen HSV 2 en FC Den Helder 2 eindigde enigszins verrassend in een 3-1 overwinning voor de ploeg uit Heiloo waardoor zowel FC Den Helder als LSVV met een gelijk aantal wedstrijdpunten eindigden na de 3 bekerduels. Het doelsaldo geeft dan de doorslag wie poule-winnaar is en daardoor bekert de ploeg uit de marinestad met een doelsaldo van + 2 tegen + 1 voor LSVV door ! Net niet dus….

Sem