LSVV kegelt5 DZS omver in bekerduel !   

Geplaatst op maandag, 31 augustus 2015 |

SAMSUNG CSC

Zaterdag 3e klasser DZS bleek gistermiddag op Voorwaarts een maatje te klein voor LSVV in de 3e bekerwedstrijd. Ofschoon de 1e helft, ondanks een groot overwicht van LSVV en prachtige kansen welke allen verprutst werden , met een 0-0 ruststand werd afgesloten, bleek het benutten in de 2e helft van opnieuw vele kansen de thuisclub aanmerkelijk beter af te gaan en was het ook aan de goede doelman van de ploeg uit Wijde Wormer te danken dat de teller bij “slechts” 5-0 bleef steken. Nadat Kasper Gerdes uiteindelijk de score na 53 minuten had geopend, ging het snel en waren mooie aanvallen en dito treffers te noteren van 2 maal Boy Kansen en 2 maal Danny Konijn. Later in de middag werd nog de bekerwedstrijd tussen Monnickendam en KGB gespeeld, welke in een 0-3 stand in het voordeel van de ploeg uit Bovenkarspel eindigde. A.s woensdag , 2 september , worden de gestaakte bekerwedstrijden van vorige week woensdag uitgespeeld. KGB dient dan voor 20 minuten af te reizen naar Wijde Wormer voor het uitspelen van dit restant tegen DZS met een tussenstand van 1-1 terwijl op Voorwaarts om 20.15 uur LSVV , met een 3-2 voorsprong , met 45 minuten tegen Monnickendam de wedstrijd gaat volmaken waarbij een gelijkspel voor LSVV volstaat om in de KNVB-koker voor loting van de volgende knock-out-ronde te zitten welke in het weekend van 24/25 oktober wordt gespeeld !

Sem

 

De huidige stand in de bekerpoule luidt:

 

1. LSVV    2 - 6  doelsaldo 6 – 0

2. KGB      2 - 3  doelsaldo 3 – 1

3. Monnickendam    2 - 3  doelsaldo 4 – 4

4. DZS       2 - 0  doelsaldo 1 – 9