LSVV F3 in spannende wedstrijd langs Reiger Boys

Geplaatst op maandag, 31 augustus 2015 |

Zaterdag 29 augustus moesten we tegen Reiger Boys F3. Nu is dit een bloeiende vereniging waar men heel veel jonge talenten heeft en dus sterke elftallen. Van vorig jaar wisten we dat de LSVV elftallen toch vaak net verloren van ze.Wij zitten op het moment goed in ons vel en langzaam maar zeker zijn we een voetbalmachine aan het worden. We begonnen nu wat matig en kwamen dan ook snel op 1-0 achterstand. We hadden wat moeite met hun fysiek en snelheid. Counterend kwamen ze steeds voor ons doel. Je weet bij ons dat er altijd wel iemand opstaat om die goal te maken en zo geschiedde ook, daarna zij weer een doelpuntje en wij ook weer. 2-2 de rust in. Even rustig analyseren waar we hun pijn kunnen doen en we kwamen scherp het veld op. Reiger Boys wist even niet waar ze het moesten zoeken en we wisten gelijk een aantal doelpunten te maken. Het gat was geslagen en we lieten bij tijd en wijlen goed voetbal zien. Uiteindelijk een verdiende 6-3 overwinning. Knap gedaan jongens , complimenten !! Reiger Boys droop teleurstellend naar de kleedkamer want hier hadden ze ook niet op gerekend. Wij bedankten het publiek en gaan nu focussen op KSV uit het Kruis, zij staan bovenaan en volgende week is de bekerkraker tegen hen. We kijken er weer naar uit!!

Groet Dennis