LSVV F2 SCHIET UIT DE STARTBLOKKEN

Geplaatst op maandag, 24 augustus 2015 |

Na een korte voorbereiding van 2 trainingen onder leiding van trainers Jurre en Dirk was het zaterdag tijd voor de eerste wedstrijd van het seizoen. We spraken af om er meteen vol in te gaan en de tegenstander, VVS F2, gelijk onder druk te zetten. Dit werd door de mannen goed begrepen en binnen een minuut zorgde Dilano met een bekeken schuiver voor de 1-0 voorsprong. De eerste 10 minuten werd er goed verzorgd gevoetbald en bleek snel dat VVS geen partij zou zijn deze ochtend. Doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Rob zorgde voor de 2-0 en de 3-0 waarna VVS uit 1 van hun spaarzame aanvallen de 3-1 scoorde. Niels maakte hierna prachtig de 4-1. Na de 4-2 vonden de mannen van F2 het genoeg en werd het verschil gemaakt. Na mooie aanvallen werd de rust bereikt met een 7-2 voorsprong door doelpunten van Dilano, Jairo een eigen doelpunt van VVS. Dit pakte de mannen prima op. Niels en Kaz zorgden voor prima voetballende oplossingen, Yuran en Youran stonden uitstekend en vingen iedere tegenaanval prima op. Keeper Mitchell werd regelmatig in het spel betrokken en zorgde voor goeie openingen. Dilano en Daan zorgden voor een goeie aansluiting op het middenveld en brachten regelmatig de spitsen in stelling en Rob en Jairo waren regelmatig gevaarlijk met hun harde schoten. Door nog 4 doelpunten van Rob en 2 van Jairo werd de eerste wedstrijd afgesloten met een mooie 13-3 overwinning. Dat de penalties daarna werden verloren mocht de pret niet drukken maar dat moet volgende week wel beter…… Slechts 2 van de 9 penalties gingen er in. Al met al een prima start mannen, op naar de volgende pot !

Dirk en Marcel