LSVV F2 IN ZINDERENDE POT NAAR 2e BEKERWINST

Geplaatst op maandag, 31 augustus 2015 |

Voor de 2e bekerwedstrijd mochten de mannen van F2 aantreden in Julianadorp tegen het altijd lastige JVC F3. Na de eclatante zege op VVS vorige week was het vertrouwen bij de jongens groot. We begonnen deze wedstrijd met Mitchell in de goal. Dilano en Youran stonden achterin, Kaz en Niels moesten het spel verdelen op het middenveld en Daan en Jairo zouden de boel voorin afmaken. Rob en Yuran begonnen in de wissel.

Al snel bleek dat JVC een taaie tegenstander zou zijn deze ochtend en er ontstond een prachtig voetbalgevecht. F2 had het betere van het spel maar op zijn tijd waren er ook slordigheden waardoor ook JVC een aantal kansen kreeg maar keeper Mitchell stond steeds prima opgesteld. Naarmate de 1e helft vorderde werd F2 sterker en werden er een aantal goede kansen gecreëerd maar het vizier van Rob, Daan en Niels stond nog niet op scherp. Rust 0-0. In de rust werd afgesproken om hard te blijven werken en op dezelfde manier verder te gaan….dan moest deze pot te winnen zijn.

Ook in de 2e helft een zelfde beeld, een beter F2 maar in de afwerking ongelukkig. En als je ze zelf niet maakt, dan doet de tegenstander het uiteindelijk. In één van de spaarzame tegenaanvallen van JVC was het de spelverdeler die de bal in één keer uit de lucht op zijn pantoffel nam en onhoudbaar in de verre hoek schoot…. 1-0 achter, nog 10 minuten te spelen.

Vanaf de aftrap ging F2 op zoek naar de gelijkmaker. De ruggen werden gerecht en de tegenstander werd teruggedrongen. Rob kreeg de bal op links, speelde zijn tegenstander uit en haalde verwoestend uit….. 1-1…. loon naar werken ! Maar wie dacht dat het hiermee klaar was kwam bedrogen uit. F2 rook bloed en ging vol voor de winst. Na een prachtige aanval over meerdere schijven kwam de bal uiteindelijk voor de voeten van Jairo. Die bedacht zich geen moment en peerde de bal met links onhoudbaar in de kruising. Wat een prachtige goal…1-2!

In de laatste minuten kwam JVC nog gevaarlijk opzetten. Na onachtzaamheid in de verdediging ging de spits van JVC alleen op de keeper af en……. met een katachtige reflex maakte Mitchell deze aanval onschadelijk. Dit was meteen het einde van de wedstrijd.

2-1 winst, zwaarbevochten maar oh zo verdiend. Ook de pingels gingen een stuk beter dan vorige week dus al met al een prachtige voetbalochtend met het publiek als grote winnaar.

Grote klasse mannen !!! Volgende week de laatste zware bekerwedstrijd tegen Den Helder F2…….. de volgende horde in “the road to the final”.

Dirk en Marcel