LSVV F1 wint met dubbele cijfers

Geplaatst op maandag, 31 augustus 2015 |

Voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen mochten we aantreden tegen Zoaven F2. De ziekenboeg is nog niet leeg bij de F1. Waar Ties het na zijn sleutelbeenbreuk weer voorzichtig gaat proberen, was Just op de training geblesseerd geraakt waardoor hij vandaag zeker niet kon spelen. De eerste helft begon onder de uitstekende leiding van Matz. De F1 ging net als vorige week voortvarend van start. Er werd weer prachtig overgespeeld door de mannen. Uiteindelijk was het Jordy die de assist verzorgde voor het eerste doelpunt. Guus scoorde met een enorm schot die onhoudbaar was voor de keeper. Daarna gingen de mannen vrolijk door met het goede spel. Uit een corner van links wist Jordy op fantastische wijze uit een omhaal te scoren. De 2-0 stond op het scorebord. De aandacht verslapte een beetje en we waren vooral bezig met aanvallen. Gelukkig was het onze keeper Zuhair die in de eerste helft zijn mannetje stond en aantal keren subliem redde. Natuurlijk werd hij geholpen door de ijzersterke verdedigers Stefan, Michiel en Tijn. De jongens gingen vrolijk verder met uitstekend voetbal spelen. Iedereen deed erg zijn best, Idriss passeerde op links meerder malen zijn mannetje om de bal uiteindelijk prachtig voor te geven, helaas stonden de vizieren niet op scherp. Er was uiteindelijk een afstandschot van Jordy voor nodig om de 3-0 aan te tekenen. Zoaven deed hierna wat terug, na een klein foutje in de verdediging werd het 3-1. De jongens wilde toch graag met drie doelpunten verschil de rust in. Het was onze topscoorder Guus die de 4-1 maakte. In de rust werd genoten van de limonade en goed geluisterd naar de aanwijzingen van de coaches. Guus trok het keeperspak aan en Zuhair ging lekker voetballen. De mannen hadden er weer zin in en gingen voortvarend van start. Idriss maakte zijn eerste van het seizoen na prachtig voorwerk van Zuhair en Jordy. Vlak daarna kwam de bal bij Tijn, die hield het overzicht waardoor ook Zuhair zijn eerste doelpunt van seizoen kon maken. Het duo Idriss en Zuhair ging daarna vrolijk door. Zuhair legde de bal prachtig af en Idriss scoorde daarna al net zo mooi, 7-1. Ties was ondertussen in het veld gekomen en wist eigenlijk gelijk te scoren. Idriss was niet zelfzuchtig en gaf een assist aan Ties. Gebeurde er dan niets in de verdediging? Zeker wel, maar met Guus op doel en Michiel en Stefan daarvoor was er voor Zoaven geen beginnen aan. Alle jongens zette steeds druk op de bal waardoor de tegenstander er niet aan te pas kwam. Na goed verdedigend werk kreeg Idriss de bal en die counterde naar de goal van de tegenstander. Idriss weet wel wat hij met een bal moet doen en maakte zijn derde van de dag. We gingen weer vrolijk verder en Tijn maakte ook eindelijk zijn eerste van het seizoen. Hij had er een paar pogingen voor nodig maar Tijn maakte de tiende van de wedstrijd. Zelfs toen was de honger niet gestild, Zuhair maakte de elfde en Idriss sloot de wedstrijd af met de 12-1. Een super pot voetbal waarin we weer als team hebben gevoetbald, grote klasse.

Volgende week wacht onze laatste bekerwedstrijd in Den Helder. Ook zij hebben alle wedstrijden gewonnen dus we zullen goed ons best moeten doen om de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken.

De Coaches