LSVV E3, de eerste wedstrijd van het seizoen

Geplaatst op zaterdag, 22 augustus 2015 |

Het sterkste team in de competitie van vorig jaar, Reigerboys, wilde oefenen tegen LSVV E3.
We hadden keuze uit Onder-10 en E3. De E3 houdt wel van een uitdaging, dus werd de Onder-10 uitgedaagd.

Reigerboys speelt volwassen, het fysieke duel wordt niet geschuwd. Duwen en trekken dus en je mannetje staan is belangrijk!
LSVV begon voortvarend aan de wedstrijd. Iedereen toonde inzet. De tegenstander echter ook, wat leidde tot een zware blessure bij Luuk. Onze enige linkspoot kreeg noppen op zijn wang bij een poging de bal weg te koppen. Tijdens de behandeling was het Enoch die de score opende. Na de openingstreffer werd LSVV achteruit gedrukt en geïntimideerd door het fysieke spel van de tegenstander. Maar de verdediging deed, met Morris, Jayden Timo, Sem en Enoch, super goed werk. In de counter werd LSVV af en toe gevaarlijk. Timo was op aangeven van Sylvan dicht bij de 2-0 en Jayden zag een schot voorlangs gaan, maar het mocht niet zo zijn. Er werd met een 1-0 voorsprong voor LSVV gerust.

In de rust werd het tactisch concept iets omgegooid. Met 3 verdedigers 1 middenvelder en 2 aanvallers werd gepoogd de tegenstander wat meer in de grip te krijgen. In het begin van de tweede helft werkte dat goed. De tegenstander drukte wel, maar met uitbraken hadden onze aanvallers kansen op de 2-0. De tegenstander scoorde echter de 1-1, eerlijk is eerlijk met een nette actie.

Daarna was LSVV even de kluts kwijt, de bal viel 2 keer goed voor de tegenstander, 1 keer uit de kluts en 1 keer met een mooi schot liep Reigerboys naar 3-1. De spelers van LSVV rechtten echter hun rug en gingen ervoor. Weer was het Enoch die met een mooi schot de 3-2 aantekende! Na een mooie pass van Enoch lukte het Kelvin net niet om de 3-3 te maken maar een paar minuten later was het Esper die uit een goede dieptepass keurig de 3-3 tegen de touwen schoot.

Vlak voor tijd werd de wedstrijd uit handen gegeven. Een suf rollertje hobbelde net over de lijn.
LSVV E3 mag zeer trots zijn op dit keurige resultaat. De selectie kan de komende wedstrijden met vertrouwen tegemoet zien als ze zo blijven spelen!

De Coaches.