LSVV A1: de kop is er af

Geplaatst op maandag, 24 augustus 2015 |

Zondag heeft A1 de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen gevoetbald in en tegen Limmen. Na een gelijk opgaande wedstrijd met kleine kansjes over en weer wist Limmen via een mooie individuele actie van hun behendige spits op voorsprong te komen.veel plezier hadden ze daar niet van want Dennis Bakker wist met een bekeken schot van 20 meter de stand gelijk te trekken. Bijna ontspoorde de wedstrijd daarna omdat Limmen over één speler beschikt die constant provoceert en uitdaagt en daarmee Tijl bijna over de kling joeg nadat deze, zonder aanleiding, in zijn gezicht werd gespuugd. De scheidsrechter gaf beide spelers een gele kaart en daarmee mochten we niet klagen. De bewuste speler van Limmen is na de rust niet meer teruggekeerd en daarmee was de kous af. Na rust een gelijk opgaande wedstrijd. Tijl scoorde na een mooie rush de verdiende 1-2. Helaas pakte Leuan al vrij snel daarna zijn tweede gele kaart (overigens allebei terechte kaarten…) en dat bracht de ommekeer. Limmen maakte de gelijkmaker en creëerde meer kansen. Job wist met enkel mooie reddingen het onheil nog tegen te houden, maar nadat Sam een één op één situatie met de keeper van Limmen niet wist te winnen scoorde Limmen alsnog de 3-2. Met tien man lukte het ons niet meer om te scoren. Al met al een goede en leerzame eerste wedstrijd.

Donderdag staat de volgende bekerwedstrijd op het programma (en dus niet op woensdag zoals oorspronkelijk de planning was). We spelen dan thuis tegen hoofdklasser OFC uit Oostzaan. Deze ploeg won hun eerste bekerwedstrijd met 4-0 tegen Zaanlandia. We kunnen dus aan bak. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Frank