BOL F2 – LSVV F6

Geplaatst op maandag, 24 augustus 2015 |

Na een zonovergoten zomer met individuele trainingen verdeeld over campings door heel Europa mochten onze jongens en meisje van F6 op zaterdag 23 augustus aantreden voor de baker tegen een tot op het bot toe gemotiveerde BOL F2 op het sportpark in Broek. Met de schoenen gepoetst en de noppen geslepen kon het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. LSVV F6 bestaat grotendeels uit spelers van het legendarische F10 van vorig jaar, aangevuld met talenten die zorgvuldig zijn geselecteerd uit andere F-teams. Het transfer seizoen heeft zijn sporen na gelaten, maar de technische staf heeft koste nog moeite gespaard om juist die spelers te halen die iets extra kunnen toevoegen aan het team. Op de trainingen afgelopen week bleken de spelers van F6, Nick, Elora, Alexander, Finn, Finn, Joey, Eskil, Adam en Kars, erg veel zin te hebben in het nieuwe seizoen. Met veel enthousiasme en inzet is er getraind en met oog op de derby tegen BOL was het voor de technische staf een makkie om de jongens en meisje op scherp te zetten. Al direct vanaf de start van de wedstrijd ging F6 vol aan de bak. Het aan talent overgoten BOL F2 ging vel van start. In de wandelgangen hadden wij vernomen dat BOL F2 nu al wordt gezien als het toekomstige vlaggenschip van de club. De eerste aanval van BOL werd door onze jongens subliem verdedigd en genadeloos beantwoord met een mooie counter wat de 0-1 op het scorebord bracht. Juist dit eerste doelpunt gaf F6 zoveel vertrouwen dat, elke pass kwam aan, elk duel werd gewonnen en met het bekende tikkietakkie voetbal wisten de onze binnen no-time de 0-2 en de 0-3 te scoren. De spelers van BOL stonden erbij te kijken, “wat overkomt ons nou?” Toch wist BOL te herstellen en de tweede kans van de wedstrijd te creëren. F6 was niet onder de indruk en wist met mooi voetbal, elkaar eenvoudig te vinden en nog voor de rust uit te lopen tot 0-6. Dan denk je als technische staf de jongens voor gemakzucht te moeten beschermen, maar niets was minder waar. F6 ging ook na rust door met wat ze de eerste helft deden, mooi aanvallend voetbal met veel doelpunten. Al snel liep de score op tot 0-10. Al deed BOL zijn uiterste best om meer en meer de aanval te kiezen, het duurde tot diep in de tweede helft dat ze eindelijk iets terug wisten te doen. Een mooie aanval, dat moet gezegd worden. F6 wist in het laatste kwart nog verder uit te lopen tot 1-14. Een geweldig resultaat in het prille seizoen. Het toegestroomde publiek heeft een mooi voetbal duel gezien en weet meteen wie LSVV F6 zijn.