Bekerwedstrijd LSVV F4 – Nieuwe Niedorp F3

Geplaatst op zaterdag, 22 augustus 2015 |

Vandaag de 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen. Een bekerwedstrijd tegen Nieuwe Niedorp F3. Na een heerlijke zomer te zijn vrij geweest had ik verwacht dat de 1e wedstrijd met nieuwe spelers wat moeilijk zou zijn. De 1e helft begonnen we wat onwennig maar na 10 min waren we heerlijk aan het voetballen. Doordat de verdediging goed op zijn plek bleef staan kreeg de tegenstander weinig kansen. Na mooi samenspel en een goeie loopaktie van Gijs schoot Gijs de 1-0 binnen. Daarna kreeg ook Nieuwe Niedorp wat kansen maar onze keeper Jolle stond elke keer op de goede plaats en stopte de ballen. In de rust hebben we tijdens de limo nog het 1 en ander doorgesproken zodat we in de 2e helft niet zouden verzwakken. Het begin van de 2e helft ging alle kanten op, maar na 5 min schoot Gijs de 2e voor LSVV binnen. Dat gaf ons wat lucht en gingen daardoor ook wat rustiger voetballen. Dat wil niet zeggen dat Nieuwe Niedorp het koppie liet hangen. Want die bleven ook uitstekend voetballen en kregen ook genoeg kansen.
Gelukkig bleven we nog steeds redelijk op ons eigen plekje spelen zodat de tegenstander niet echt aan voetballen toekwam. Nieuwe Niedorp gaf toen meer ruimte weg zodat Gijs zijn 3e kon scoren.Uitstekend gevoetbald jongens.

Volgende week tegen Grasshoppers. Ik heb er nu al zin in.De penalty’s werden ook gewonnen met 6-4.

Alle supporters bedankt voor de aanwezigheid.

Mike (trotse coach)