Grasshoppers F4 — LSVV F4

Geplaatst op zondag, 30 augustus 2015 |

We moesten vandaag voor onze 2e bekerwedstrijd naar Hoogwoud om tegen Grasshoppers F4 te spelen.We waren wat aan de late kant dus hadden we geen tijd om in te spelen. Ondanks dat begonnen we scherp aan de wedstrijd. Na een minuut of 5 scoorde, door goed samenspel, Grasshoppers de 1-0.
Gelukkig liet LSVV zich niet uit het veld slaan en sloegen we hard terug door de 1-1 op het bord te zetten met een mooie goal van Gijs. Op het eind van de 1e helft lieten we het wat lopen en ook mede daardoor schoot Grasshoppers de 2-1 binnen. In de rust hebben we onder het genot van een heerlijke limonade, wat technische dingen doorgesproken. O.a. hebben we het gehad over de veldbezetting en het helpen van je medespelers. Ook nu weer kwamen de boys weer zeer gemotiveerd het veld op voor de 2e helft. En wat begonnen we goed. De 2e goal van Gijs stond ook vrij snel op het scoreboord.
Het ging vandaag echt op en neer, een erg leuke maar zeker spannende wedstrijd. Ondanks het goede keeperswerk van Dani kwam Grasshoppers wederom op voorsprong, 3-2.Bal op de paal, en de kansen over en weer maakte deze wedstrijd dan ook een echte bekerwedstrijd.
De vele supporters hadden het soms niet meer, wat was het spannend.
Na zeer goed team samenspel kwam de bal bij Sem. Die zag op zijn beurt Gijs vrijlopen en speelde hem ook de bal. Hij liep goed door en speelde toen weer de bal terug naar Sem en die schoot de bal mooi binnen. De stand stond weer gelijk. Heeerlijk voetbal op deze zaterdagmorgen in Hoogwoud.
Grasshoppers bleef wel gewoon voetballen en kwam ook weer op voorsprong. Sem scoorde toen zijn 2e van de dag, en dat was uiteindelijk ook de uitslag,  4-4. Goed gespeeld jongens. Volgende week spelen we de 3e bekerwedstrijd tegen de F1 van Hugo Boys. Bij winst bekeren we dit jaar nog door en staan we verdiend 1e. Iedereen weer bedankt voor de getoonde inzet. Penalty’s werd ook 4-4. Deze week nog 2x goed trainen, dan kunnen we er zaterdag weer tegenaan.

Mike (coach F4)