Voetbalstop tot 28 april, seizoen 19-20 afgebroken!

Geplaatst op donderdag, 12 maart 2020 |

LSVV volgt in de uitvoering van maatregelen rondom het corona-virus de adviezen van de landelijke overheid en de KNVB.

In deze adviezen wordt aangegeven om, naast de wedstrijden, ook de trainingen en andere verenigingsactiviteiten niet door te laten gaan. Dit geldt vooralsnog tot en met 28 april as.

Door dit advies te volgen worden er dus voorlopig geen verenigingsactiviteiten bij LSVV ondernomen tot aan de vernoemde datum.

Tevens heeft de KNVB aangegeven dat alle amateur-competities worden gestopt en niet meer worden afgerond.

Mochten er nieuwe inzichten zijn waardoor er veranderende adviezen gaan komen, dan zullen wij als LSVV deze zo goed  als mogelijk volgen.

Tevens zijn er mogelijkheden dat er in mei of juni wel weer trainingen of oefenwedstrijden mogen worden gespeeld. Alles afhankelijk van de ontwikkeling van het Coronavirus en de maatregelen die daar nu en in de toekomst voor gelden.

Informatie is na te lezen via de meeste media en via www.knvb.nl.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij leden van het bestuur of de hoofdleiders jeugd, waarbij enig begrip gevraagd wordt dat ook zij niet altijd ogenblikkelijk een antwoord klaar kunnen hebben.

Ongetwijfeld samen met vele anderen hopen wij dat de situatie op redelijke termijn weer normaal kan worden en iedereen zijn/haar geliefde activiteiten weer normaal kan uitvoeren.

 

Met dank voor jullie begrip,

Met sportieve groet,

Het bestuur van LSVV