Remco Reinhard pakt dagprijs bij LSVV-DSOV

Geplaatst op woensdag, 4 maart 2020 | ,

 

Er waren dit keer maar 27 deelnemers aan de LSVV toto die afgelopen zondag geen punten pakten. Dat waren de personen die LSVV niet op winst hadden gezet. Van al die anderen krijgen er 47 slechts 5 punten omdat zij wel de winst hadden voorspeld, maar niet de juiste uitslag hadden ingevuld. De 21 poolspelers die de juiste 2-0 uitslag hadden ingevuld waren: Nicolien de Boer & Ilona Haarsma, Sjoerd Bruinsma, Cor ter Burg, Rob ter Burg, Tim Emmerik, Jos Grooff, Gijs & Chris Jansen, Bas Kansen, Jack Kansen, Dina Kraakman, Jan Kramer, Joke Kramer-Leegwater, Carla Melten, Gerard Molenaar, Rick Molenaar, Ramon Paauw, Michiel Pronk, Paul Reinhard, Remco Reinhard, Ria Stoop & Dick Vennink. De hoogste in de stand is Jos Grooff, maar hij had vorige week de dagprijs al gepakt en dus gaat de 20 euro naar de beste op 1 na: Remco Reinhard.

Door deze uitslag is ook het totaalklassement weer door elkaar geschud. De stand is nu als volgt:
1             125 punten        Jos Grooff
2             120 punten        Rob Buwalda
3             115 punten        Marcella Reinhard
4             110 punten        Jacco Paauw
5             105 punten        Claudia Duijs-Weel, Jan Koopman & Remco Reinhard

Komende zondag gaat LSVV 1 op bezoek bij Fortuna Wormerveer. De vorige keer dat we daar speelden werd het 5-1 en werd Fortuna kampioen in dat seizoen. Nu staat de thuisclub er veel slechter voor: Maar een punt boven de degradatiestreep. Toch is Fortuna bij de deelnemers aan de LSVV tot de grote favoriet. 12 Deelnemers denken dat LSVV gaat winnen (0-3 volgens teamchef Edwin Goedhart), 13 invullers hebben een gelijkspel genoteerd en maar liefst 70 maal staat er een Wormerveerse zege op het formulier. Volgens Ineke Burrie, Tiffany Habets, Vajen van der Leeden, Frits Melten en Gerard Mettes scoort de thuisclub zelfs 5 keer.

Welnu, zondag om vier uur zullen we het weten.

GWK