Totospelers: LSVV favoriet tegen Kolping Boys

Geplaatst op zaterdag, 14 december 2019 | ,

 

Door storm Ciara werd er vorige week zondag niet gevoetbald. De wedstrijd tegen AFC’34 is verplaatst naar 1 maart.

Als de volgende storm Dennis er niet voor zorgt dat de wedstrijd wordt afgelast, dan spelen we zondag 16 februari uit tegen Kolping Boys. En LSVV is in die wedstrijd de favoriet, althans volgens de deelnemers aan de LSVV pool.
Er zijn 24 deelnemers die de thuisclub op winst hebben gezet, waarbij de 4-0 van Gijs & Chris Jansen de opvallendste uitslag is. 30 Personen houden het op een gelijkspel, 1-1 of 2-2. Iets minder dan de helft van de poolspelers, 41 in totaal, denken dat LSVV in Oudorp drie punten gaat pakken. Melvin Habets is met 1-4 de meest optimistische onder hen.

Zondag om 4 uur weten we wie er gelijk had.

GWK