LSVV JO13-1 ongeslagen kampioen na sterke kampioenswedstrijd tegen KGB

Geplaatst op donderdag, 19 december 2019 | ,

Het is een feit! De jongens van JO13-1 zijn kampioen in de najaars-competitie en dan ook nog eens ongeslagen. Na 11 wedstrijden 55 doelpunten voor en 5 tegen in de eerste klasse. Maar het ging allemaal niet vanzelf, de spelers hebben er hard voor gewerkt tijdens de trainingen en de wedstrijden.

Er was vandaag nog één te nemen obstakel namelijk de nummer 2 op de ranglijst KGB, deze tegenstander bleef ons gedurende de competitie maar in de nek hijgen, we wisten dan ook dat we er iedere wedstrijd voor moesten blijven knokken om de eindstreep te halen. Zo ook vandaag, bij verlies zou KGB nog een inhaalwedstrijd kunnen spelen in januari en ons voorbij gaan. Maar voor LSVV was een gelijkspel of winst voldoende om kampioen te worden.

LSVV speelde echter ondanks de toch wel merkbare spanning een beregoede wedstrijd, lieten de bal lekker rond gaan en hadden door het aanvallende spel al snel de eerste kansen te pakken. Die kansen gingen er echter niet in, en we hebben al eerder ervaren dat als we onze kansen niet afmaken het balletje er zomaar eens aan de andere kant in kon vallen. Er bleek echter geen vuiltje aan de lucht, LSVV was oppermachtig en liet KGB alle hoeken van het veld zien.

Een hattrick van Milan de Ruiter en als een afsluiter nog een doelpunt van Dilano Beemsterboer was meer dan voldoende om KGB over de knie te leggen en het kampioenschap binnen te halen.en topprestatie van een topteam! Mannen van harte gefeliciteerd, dik en dik verdiend!