Geplaatst op vrijdag, 20 december 2019 |

Op 18-01-2020 20:45u speelt AZ de wedstrijd AZ – Willem II. AZ nodigt alle leden van LSVV graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd. Het is op basis van eigen vervoer. Vanuit LSVV wordt geen begeleiding voor de kinderen geregeld. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor LSVV. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen kon tot uiterlijk 9 januari en kan dus niet meer.

Ophalen kaarten
AZ zal de plekken in het stadion indelen. De kaarten worden in één zending verstuurd naar LSVV en kunnen op 12 januari tussen 13 en 16 uur in de kantine van LSVV worden opgehaald.