*** JO12-2 Kampioen, JO12-1 kampioen, JO13-1 wint van BOL ***

Geplaatst op zondag, 24 november 2019 | , ,
Vandaag een grote dag voor de mannen van de JO12-2 want ze kunnen kampioen worden. Helaas moeten we Huub (ziek) missen. Noah (geblesseerd) is er wel maar om zijn teamgenoten aan te moedigen. En Colin is vanochtend ziek zijn bed uitgekomen maar is toch gekomen en staat op het veld.
Om het team toch wat te versterken hebben we nog even Gertjan (12-3) gevraagd om in te vallen en de titel over de streep te trekken. Goed gedaan en bedankt voor je hulp!
Scheidsrechter Kenji Klomp die ook last-minute werd aangetrokken om de wedstrijd te leiden, floot voor het eerst op een half veld en deed dat op wat uitzonderingen na prima. Bedankt voor het fluiten!
En het is het team gelukt om de winst te pakken. Met 4-1 werd er van VIOS-W gewonnen en daardoor was het feest en mocht de kampioenen-taart aangesneden worden. Gefeliciteerd toppers! En natuurlijk ook coaches Cherson en Jip.
JO12-1 Speelde vandaag in en tegen Bergen en kon ook kampioen worden. Dat hing nog wel even af van wat KSV zou gaan doen in IJmuiden, en hoewel we met een doelsaldo van 17 doelpunten meer als KSV bij winst wel ervanuit mochten gaan dat we kampioen zouden zijn, was het nog niet officieel.
De uitslag bleef echter heel lang uit op voetbal.nl en dan maar even navraag doen bij KSV en……. die hebben verloren dus ook deze mannen kampioen!! Ook jullie, coach Ron en Sven van harte gefeliciteerd!
Buiten al dat kampioenen-geweld om moest de de JO13-1 vandaag de derby tegen dorpsgenoten BOL spelen. Vorige week speelde BOL gelijk tegen onze directe concurrent dus moesten we opletten dat we vandaag niet ook punten zouden morsen.
Maar LSVV speelde een prima wedstrijd. Wel was er het gemis van Just die op school geblesseerd was geraakt en Denny die zijn nek amper kon draaien. Maar dat gemis vingen we op met één van de kanjers uit de JO12-1, Sem speelde een prima wedstrijd.
En ook al speelden we niet onze beste wedstrijd vandaag, doelpunten van Sil met een heerlijke streep van afstand, Dilano en in de 2e helft Milan en Michiel en de reddingen van Mitchel die de nul kon houden waren samen met al het harde werk van de rest van het team voldoende om de punten in eigen huis te houden.
Weer genoten van al onze toppers en blij met de behaalde resultaten! Trots is het juiste woord!