LSVV toto: 4-1 verlies 3 maal goed voorspeld

Geplaatst op vrijdag, 18 oktober 2019 |

Afgelopen zondag was het voor de vierde keer op rij dat de hoofdmacht van LSVV een nederlaag leed. Dit keer was in Alkmaar AFC’34 te sterk en dat wipt door deze zege op de ranglijst over LSVV heen. LSVV is inmiddels teruggezakt naar de laatste plaats, maar nog wel in het linker rijtje.

Van alle 95 deelnemers aan de LSVV toto hadden 48 personen de overwinning voor AFC’34 voorzien. En drie hadden zelfs ook nog de juiste uitslag, 4-1, ingevuld. Die drie waren Jerry Habets, Remco Reinhard en Dick Vennink. Zij krijgen dus 15 punten erbij in de stand, de 45 anderen die een eentje hadden ingevuld op het totoformulier, krijgen 5 punten en de rest uiteraard niets.

De stand na 8 wedstrijddagen is hierdoor:
1             85 punten           Marcella Reinhard
2             70 punten           Jacco Paauw
3             65 punten           Jos Grooff
4             60 punten           Geert-Wim Kuin & Toine Merk
5             55 punten           Frank Bergen, Tim Bruin, Velma van Diepen, Marco Kraakman, Mariska Lodder, Remco Reinhard & Lijon van Vliet

Komende zondag 17 november is LSVV vrij.

GWK