JO13-2 wint derby met 7-0.

Geplaatst op vrijdag, 4 oktober 2019 | ,

Vandaag moesten de mannen van de JO13-2 op bezoek bij DTS. In de beker werd nog met 8-1 gewonnen dus vooraf werd gewaarschuwd voor onderschatting. Omdat keeper Ties nog wat last had van zijn hand werd het doel vandaag verdedigd door Dani. Verdedigers Finn en Jairo stonden vandaag voorin terwijl Sem en Daan de back posities voor hun rekening namen. Deze gewijzigde opstelling maakte dat het begin van de wedstrijd wat rommelig en onwennig was. Een aantal jongens moest duidelijk even wennen aan de nieuwe positie. Toch was LSVV duidelijk de betere ploeg maar het duurde tot diep in de eerste helft tot Nasim de 1-0 kon binnen schieten. Daarna ging het snel en door goals van Finn, Ties en nogmaals Nasim werd een 4-0 ruststand bereikt. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. Een veel sterker LSVV maar in de afronding waren we niet altijd scherp. Door mooie goals van Ties, Daan en Jan werd het uiteindelijk 7-0. Een mooie uitslag en vooralsnog een mooie 2e plaats in de competitie.