LSVV JO13-1 heeft weinig moeite met JVC

Geplaatst op zaterdag, 21 september 2019 | ,

De eerste competitiewedstrijd starten we tegen JVC uit het noordelijke Julianadorp, deze tegenstanders komen na 2 gewonnen bekerwedstrijden met een goed gevoel naar Zuid-Scharwoude toe. Zoals u heeft kunnen lezen heeft LSVV ook zijn bekerwedstrijden gewonnen en onze jongens staan dan ook vol vertrouwen op het veld. Onder leiding van scheidsrechter Stefan van Diepen trappen we klokslag 13.00 uur de wedstrijd af.

Vorige week kwamen we bij DTS snel op voorsprong door twee hoekschoppen, ook vandaag ontstond het openingsdoelpunt uit deze standaardsituatie. Dilano Beemsterboer legt de bal uitstekend voor het doel waar onze aanvoerder Tijn Groot het bevrijdende tikje kan geven.

Het tweede doelpunt was een prachtig uitgespeeld doelpunt waar je als voetballiefhebber van kunt genieten. Door goede opbouw en prima combinatiespel kan Milan de Ruiter de bal bij Just Bruin krijgen die mag zorg dragen voor de afronding van het geheel. Is JVC dan niet gevaarlijk geweest in de eerste helft? Ze hebben wel kansjes gehad, maar door goed verdedigend werk van onder andere een hard werkende Gijs Wildschut en een weer prima keepende Mitchell Romijn bleven de echt gevaarlijke kansen uit.

Na de rust veranderd het spelbeeld niet veel, binnen één minuut had de score zelfs al kunnen worden uitgebreid maar kon Just deze keer niet verzilveren. LSVV bepaalde op alle fronten de wedstrijd en laat zich totaal niet van de wijs brengen. Het is Tijn die zich vervolgens door niemand aan de kant laat zetten, meerdere tegenstanders in een prachtige soloactie omzeilt en dan ook de afronding voor zijn rekening neemt.

Als Milan even later zijn doelpuntje heeft meegepakt gunnen we Tijn een hattrick en ruilen deze twee jongens van positie zodat Tijn meer in stelling kan worden gebracht. Met een splijtende kopbal weet hij niet lang hierna zijn hattrick ook daadwerkelijk te maken en de eindstand op 5-0 te bepalen.
Volgend weekend reizen we af naar het pittoreske Dirkshorn waar de gelijknamige voetbalvereniging onze tegenstander zal zijn.