Mix JO13-1 & JO12-1 winnen toernooi Jong Holland

Geplaatst op zaterdag, 17 augustus 2019 | , ,

De seizoenopener voor een mix van JO13-1en JO12-1 spelers van LSVV voltrok zich vanochtend bij Jong Holland. We hadden een drieluik tegen Jong Holland en de Dutch Soccer School uit de USA. In competitievorm speelden we tegen beide tegenstanders twee keer. En het bleek allemaal erg gewaagd aan elkaar.
Onze eerste wedstrijd tegen DSS werd met 1-0 gewonnen, waarna we Jong Holland troffen en ook daar op voorsprong kwamen. Helaas kregen we een penalty tegen, waarvan je je kon afvragen of deze terecht was, maar goed hij werd genomen en gemist. Echter vond de scheidsrechter dat er te snel werd ingelopen door de spelers achter de 16 meter lijn en moest hij over worden genomen.
Dan komt er een vraagstukje voor meelezende scheidsrechters waar ik geen antwoord op weet, moet de penalty dan over worden genomen door dezelfde speler, of mag een ander hem dan nemen? Als u het weet hoor ik het graag. Hij werd dus genomen door een andere speler en hoewel Anttoni de bal nog wist te raken kon hij het doelpunt niet voorkomen.
Onze 3e wedstrijd was weer tegen onze vrienden uit de USA. Het ging gelijk op tot het moment er o.a. invloeden van buitenaf zo verwarrend waren voor onze rechtsback Kiek dat deze prompt totaal de verkeerde kant op liep. Ik hoop dat het een lesje was voor die invloeden van buitenaf. Vanaf dat moment was LSVV even totaal van slag en lukte er helemaal niets meer. Maar liefst 3 doelpunten kregen ze om hun oren en hoewel we gelukkig nog zelf een doelpunt maakten werd deze wedstrijd dus verloren.
Een gehavend Jong Holland die in de voorgaande wedstrijden wat spelers kwijt waren geraakt, stond vervolgens weer tegenover ons om de laatste wedstrijd af te trappen. Deze wedstrijd werd gewonnen met 4-1.
Uiteraard heeft iedereen zijn stinkende best gedaan, maar man van het toernooi was met al zijn doelpunten (o.a. alle 4 in de laatste wedstrijd) uitblinker Just.
LSVV won dit drieluik, niet op punten, niet op doelsaldo, maar op de meest gemaakte doelpunten 7 voor LSVV en 4 voor DSS, dat was op het nippertje, maar winst is winst. Leuke voetbalochtend en mooi begin van het seizoen.
Klaar voor vandaag? Nee hoor om 17.00 uur trappen we nog even de afgeslankte Spruitjescup af.