Braziliaanse Clubvoetbaldagen in de laatste Schoolvakantieweek!!

Geplaatst op dinsdag, 18 juni 2019 |

Schrijf je nog in voor de Clubvoetbaldagen bij LSVV!!

……Braziliaanse Samba in Zuid-Scharwoude……..

Beste ouders, verzorgers en voetballers van LSVV,

De 3-daagse Clubvoetbaldagen in de schoolvakantie is perfect om de voetbalskills een boost te geven. Veel van onze leden weten dat inmiddels omdat ze al een keer in Zuid-Scharwoude hebben meegedaan. Deze dagen zijn super gaaf voor elke speler J/M van 6-13 jaar. Elke avond slapen de kinderen gewoon thuis.

Samba op het voetbalveld
In de schoolvakantie zijn de Clubvoetbaldagen weer terug bij LSVV… hoe leuk is dat?! De compleet nieuwe oefeningen zijn gemaakt op basis van het Braziliaanse ‘sambavoetbal’. Zo heb je geweldige dagen en kun je perfect werken aan je skills.

Je verveelt je dus geen moment want naast het voetballen kun je met diverse verrassende animatie natuurlijk weer flink lachen met je (nieuwe) voetbalvrienden. Deelnemers geven Clubvoetbaldagen als rapportcijfer een 8,9. Dan weet je dat het goed zit.

Goed om te weten
– De voetbaldagen zijn op 21, 22 en 23 augustus
– Veilige opvang (welkom tussen 9.00-17.00 uur)
– Afwisselende en uitdagende Braziliaanse training
– Je ontvangt een prachtig tenue (shirt, broek en kousen)
– Perfecte mix van voetbal en plezier

Kijk snel op https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-lsvv/ of er nog plaatsen zijn. Wacht niet te lang en schrijf je snel in. Want VOL is ook echt VOL.

Tot snel!

Team Clubvoetbaldagen LSVV