Cock Kraakman dagwinnaar LSVV toto

Geplaatst op woensdag, 9 januari 2019 |

Afgelopen zondag waren 6 man blij met de 0-0 die na bijna 90 minuten op scorebord stond. Zij hadden die uitslag ingevuld op hun totoformulier. Maar toen Maik den Iseger vlak voor tijd scoorden, waren 12 anderen heel blij met deze 1-0. Niet veel later werden ook zij weer teleurgesteld toen Hoofddorp uit een strafschop de gelijkmaker aantekende na een overtreding van diezelfde Maik. Deze 1-1 eindstand was goed voorspeld door 9 deelnemers, waarvan deze acht genoegen moeten nemen met 15 punten in de totaalstand: Jos Berkhout, Perry Bruin, Wim Emmerik, Eva Hollander, Maik den Iseger (al eerder genoemd in dit artikeltje), Hilco Kooistra, Marco Kraakman en Koen van der Voort. Cock Kraakman stond hoger dan al deze deelnemers in de totaalstand en krijgt daarom niet alleen 15 punten, maar ook de bijbehorende 20 euro. Een troostprijs van 5 punten voor de 6 man die 0-0 hadden ingevuld en de 3 die op 2-2 hadden gegokt. De 71 anderen bleven puntloos deze wedstrijdronde.

En dat levert de volgende tussenstand op:

1             100         William van der Leeden
2             90           Harry Brandsma & Cock Kraakman
3             85           Fred Hemmes
4             80           Gerrie Groot & Tom Melten
5             75           6 personen

Aanstaande zondag gaat LSVV 1 op bezoek bij AFC’34 in Alkmaar. Een beladen wedstrijd, want het is voor ons de enige derby. Van de 89 totospelers denken er 28 dat de Alkmaarders de wedstrijd gaan winnen. Het wordt 3-0 denkt Wim Emmerik, maar er zijn er nog 9 die denken dat we drie goals om de oren krijgen en verliezen. Het wordt een gelijkspel, denken 25 poolinvullers en ook hier weer iemand die denkt dat LSVV 3 goals tegen krijgt: Joyce Wagenaar. Dan blijven er toch nog 36 over die LSVV “gewoon” op winst zetten. En warempel ook hiertussen zit iemand die denkt dat we 3 goals moeten incasseren. Gerrie Groot gokt op 3-4.

Afijn, op dit moment is het nog koffiedik kijken, maar zondag om 16:00 uur weten we de uitslag (als de wedstrijd door gaat uiteraard).

GWK