DSOV – LSVV 8 maal goed geraden in LSVV toto

Geplaatst op woensdag, 9 januari 2019 |

Op zondag 19 mei ging LSVV op bezoek bij DSOV en voor dit potje voetbal was LSVV bij onze totospelers de favoriet. Die favorietenrol werd ook waargemaakt door in Vijfhuizen met 1-2 de zege in de wacht te slepen. Dat betekent dat de 23 poolers die winst voor DSOV voorspelden en de 32 deelnemers die op een remise gokten geen punten behalen in de toto. Er waren 26 man/vrouw die de LSVV-zege wel hadden voorspeld, maar niet de juiste uitslag hadden ingevuld, wat 5 punten opleverde. Acht deelnemers hadden ook de 1-2 eindstand voorspeld en zij krijgen daarvoor 15 punten. Onder hen twee winnaars van vorige week: Frank Melten en Nathalie Reinhard. De andere zes zijn: het duo Nicolien de Boer & Ilona Haarsma, Dominic den Iseger, Boy Kansen, Nico Kunst, Natascha van den Lijke en Kirsten Merk.

De nieuwe tussenstand met nog 1 wedstrijd te gaan, luidt:
1             145         Tim Habema
2             140         Dave Stet
3             135         Harry Brandsma, Dirk Kramer & Nathalie Reinhard
4             130         Geert-Wim Kuin & William van der Leeden
5             125         Kirsten Merk

Komende zondag komt JOS-Watergraafsmeer bij LSVV op bezoek. Dat team kan nog kampioen worden, maar moet daarvoor winnen. Bovendien moet koploper Velsen dan ook nog eens verliezen bij Legmeervogels. Wat wordt er voorspeld door onze totospelers? JOS-Watergraafsmeer is veruit favoriet. Volgens twee derde van de deelnemers gaan zij gewoon winnen. En er zitten flinke uitslagen tussen: 12 man voorspelt 4 goals voor de Amsterdammers en koploper Tom Habema heeft 2-5 op zijn formulier staan. Negen maal is een gelijkspel genoteerd en daar is opvallend genoeg geen 0-0 bij. 20 spelers verwachten een LSVV zege, waaronder Nathalie Reinhard en Frank Melten die beide op 2-1 gokken. Zouden ze het driemaal op rij goed hebben? Nick Tijm is met 4-0 dit maal de grootste optimist onder alle totospelers

Dan hebben we nog 4 openstaande vragen, waarmee nog 55 punten zijn te verdienen.
Vraag 6:  Welke LSVV speler krijgt de 1e directe rode kaart van het seizoen? Tot nu is er niemand die direct rood heeft gepakt. En dat is 21 maal voorspeld. Laten we hopen dat deze 21 gelijk krijgen.
Vraag 7: Hoeveel doelpunten maakt Toine Merk dit seizoen? Toine staat op 5 goals en dat is door 7 man voorspeld. Maar komt er nog een doelpunt bij of niet ?
Vraag 9: Hoeveel punten heeft LSVV aan het einde van het seizoen? We hebben er nu 37 en dat is door niemand voorspeld. Het kunnen er ook nog 38 (8 maal geraden) of 40 (alleen Bas Kansen) worden.
En de laatste vraag: Welke ploeg wordt er dit jaar kampioen? JOS-Watergraafsmeer is door 58 goklustigen als kampioen getipt. Velsen alleen door Natascha van den Lijke en haar geef ik de meeste kans op dit moment.

Wat de uitslag ook wordt, we zullen het zondag tegen vieren pas weten. En voor de totospelers houden we het nog een paar dagen langer spannend, want de jury is door het LSVV-bestuur uitgenodigd voor een hele gezellige zondagmiddag en dat zal er wel toe leiden dat de einduitslag pas in de loop van de week zal kunnen worden gepubliceerd.

GWK