Club van 100 helpt de jeugd van LSVV!

Geplaatst op zondag, 6 januari 2019 | ,

Deze winter heeft de Club van 100 de jeugd van LSVV een mooie boost gegeven. De Club van 100 heeft budget beschikbaar gesteld voor zeer representatieve warming-up trainingsjacks, inclusief ook nog trainingsbroeken voor de wisselspelers. In samenwerking met SMP-Sportscare is er vervolgens een geschikte set uitgekozen. Per leeftijdscategorie is er  budget voor 1 set beschikbaar gemaakt. Dit betekent dat vanaf de JO10, de JO11, JO12, JO13, JO14, JO15, JO16, JO17, JO19, MO13, MO15 en MO17, alle 1e teams een zeer representatieve uitstraling hebben om de tegenstanders al op 0-1 te zetten. De oude trainingspakken van de selectieteams (4 teams) waren na vele jaren intensief gebruik aan  vervanging toe en door dit veel breder op te pakken lopen er nu veel meer jeugdteams van LSVV zeer netjes bij tijdens warming-up en bovendien warmpjes als wisselspe(e)l(st)er! LSVV is zeer verheugd met deze investering van de Club van 100, waarvoor veel dank!

Bestuur en jeugdcommissie van LSVV