Sinterklaas bij de jeugd van LSVV!

Geplaatst op donderdag, 6 december 2018 |

Woensdag 28 November 2018 was weer zo’n dag die veel van onze jongste talentjes niet snel zullen vergeten.

Tijdens de voetbaltraining van de mini’s, JO8 en JO9 is Sinterklaas namelijk langs geweest. Hij kwam met drie Pieten die er al snel achter kwamen dat het niveau bij LSVV, ook bij de allerjongste, al erg hoog is.

De Sint wilde dit jaar graag eens zien hoe goed de talentjes van LSVV kunnen voetballen en kwam daarom bij ieder team op de training even kijken.

En de Pieten die moesten er aan geloven… volgens mij hebben ze alledrie nog blauwe billen van alle ballen die raak werden geschoten en hebben ze geen wedstrijdje kunnen winnen. Zelfs het omkopen met pepernoten leverde de Pieten geen doelpunt op. De kids hebben volop genoten van partijtjes en oefeningen met de Pieten.

Voordat Sint weer vertrok, had hij nog een mooie voetbal voor drie kids die een hele mooie kleurplaat hadden gemaakt. De rest ging natuurlijk niet met lege handen naar huis, alle schoentjes waren gevuld met een heerlijke speculaaskoek.

Sint was heel erg tevreden over het niveau bij LSVV en de Pieten… de Pieten zullen hard moeten gaan trainen voor volgend jaar!!

Met vriendelijke groet,

 

Edwin Kaizer

LSVV – Hoofdleider JO8&JO9

06-24748125