LSVV JO13-1 PAKT WINST NA PENALTYREEKS tegen Hoofddorp JO13-1 3e divisie

Geplaatst op zaterdag, 22 december 2018 |

Laatste wedstrijd van het jaar. Voor de beker spelen we tegen Hoofddorp JO13-1. De mannen verteld dat er vandaag niets te verliezen viel behalve de wedstrijd. Hoofddorp is op papier de tegenstander die vandaag moet winnen. En als wij dat doen is dat alleen maar leuk.

We beginnen sterk aan de wedstrijd maar het is wel even zoeken. Veel lopende mensen bij de tegenstander en daardoor ontstaan er ook wat rommelige situaties waardoor ook de 0-1 valt voor de mannen uit Hoofddorp.

Dan een hoekschop en de scheidsrechter ziet dat een speler van ons geduwd wordt in de 16 meter. Strafschop! Timo die de bal opeist schiet koelbloedig de bal in de touwen.

Even later komen we zelfs op voorsprong als Luuk P een corner neemt die Sem met het hoofd achter de keeper werkt.

Vlak voor het rustsignaal een overtreding in ons strafschop gebied en ook Hoofddorp krijgt een pingel van de scheids. 2-2 is de ruststand en die blijft ook na de rust tot het einde staan. In een KO ronde voor de beker betekent dit een penaltyreeks volgens het ABBA systeem.

Aan beide kanten worden de penalty’s goed ingeschoten. En hoe zuur het ook is maar in zo’n serie worden er uiteindelijk ook penalty’s gemist. De eerste was aan onze kant. Maar ook Hoofddorp mist en doet dat zelfs 1x meer dan LSVV. En dan is er feest. De volgende ronde is behaald. Gefeliciteerd mannen, trots op wat jullie vandaag hebben laten zien.

Nu even rust en 5 januari starten we weer met het mixtoernooi.

Spelers en staf wensen alle lezers fijne feestdagen en een sportief nieuwjaar.