Fred Hemmes winnaar bij LSVV-Zeeburgia

Geplaatst op woensdag, 5 december 2018 |

Dertien deelnemers aan de LSVV voetbaltoto hadden de 2-1 zege van LSVV thuis op Zeeburgia correct voorspeld. William van der Leeden was daarvan de hoogste in de totaalstand, maar omdat hij dit seizoen al een dagprijs in de wacht heeft gesleept, ging de geldprijs van 20 euro naar de volgende in het klassement. Maar dat waren er vier en dus moest er worden geloot. Fred Hemmes was de gelukkige. Alle 13 krijgen uiteraard wel 15 punten erbij voor de totaalstand. Dan waren er nog 31 totospelers die een overwinning hadden voorspeld voor LSVV met een andere uitslag. Zij krijgen er 5 punten bij. De 27 man die op een gelijkspel hadden gegokt en de 18 die een nederlaag in het verschiet zagen krijgen er geen punten bij.

Hierdoor heeft William van der Leeden weer de leiding genomen in het klassement met 85 punten. Tom Melten (80 punten) is gezakt naar 2 en Harry Brandsma en Marcel Smit delen nu de derde plaats met 75 punten. Rob ter Burg op plaats 4 is bijgehaald door de vier dagwinnaars Fred Hemmes, Dave Stet, Ria Stoop en René Weel. Zij hebben nu 70 punten.

Komende zondag wordt het antwoord op vraag 5 bekend. Deze luidt: Hoeveel competitieoverwinningen boekt LSVV voor 1 januari 2019? Het zijn er tot nu toe 5 en dat is door 24 man goed voorspeld. Het kan zondag zomaar 6 worden en dat aantal komt voor op 18 totoformulieren.

En dan de voorspellingen voor de uitwedstrijd tegen AGB zelf. Ietsje minder dan de helft van de poolspelers heeft een zege voor LSVV geprognotiseerd, en 10 daarvan denken dat LSVV minimaal 3 maal scoort. 17 personen gokken op een gelijkspel en 30 man heeft ingezet op een verlies. Laten we deze keer hopen dat het geluk niet aan de zijde van Joep Geluk is, want dan verliezen we met 4-2.

Afijn, komende zondag even na kwart over vier weten we wat de uitslag geworden is.

GWK