Jordy Cretier dagwinnaar pool LSVV-AFC’34

Geplaatst op woensdag, 31 oktober 2018 |

Afgelopen zondag deed LSVV 1 goede zaken door in de derby tegen AFC’34 met 3-0 te zegevieren. Het pakte hierdoor niet alleen drie broodnodige punten, maar steeg op de ranglijst naar de tiende plek, net boven AFC’34. Er waren slechts 3 deelnemers die deze uitslag juist hadden voorspeld: Jordy Cretier, Dennis Ooteman en Mark Soemers. Omdat Jordy het hoogste in de totaalstand stond, pakte hij de dagprijs van 20 euro. Daarnaast kregen deze drie heren er 15 punten  bij in diezelfde totaalstand. Er waren nog 55 anderen die winst voor LSVV hadden voorspeld en zij krijgen, omdat ze de uitslag niet juist hadden, 5 punten erbij voor hun totaal.

Vraag 8 kan nu ook worden afgehandeld: Scoort Remco Reinhard in de thuiswedstrijd tegen AFC’34. Omdat Remco op de bank zat en daar niet van af mocht komen, is het juiste antwoord op deze vraag dus: “Nee”. 59 Pooldeelnemers had dat correct ingevuld en krijgen 10 punten extra erbij in de stand.

In de totaalstand is de spanning weer helemaal terug. Er staan nu 5 deelnemers op de eerste plaats met 65 punten: Harry Brandsma, Rob ter Burg, William van der Leeden, Tom Melten en Marcel Smit. Twee man volgen op 10 punten: Gerrie Groot en René Weel. Hieronder zit alles kort op elkaar. Onderaan twee minder succesvolle totospelers: John Hink met 10 punten en Hans Potma met 5.

Zondag 18 november gaat LSVV op bezoek bij Hillegom dat net als LSVV ook op 7 wedstrijdpunten staat. Er zijn dus kansen voor onze hoofdmacht. Dat denkt ook 46% van de totospelers die op een overwinning van ons vlaggenschip rekenen. Iets minder dan een kwart verwacht een gelijk spel en ruim 30% schat in dat Hillegom de punten thuis houdt. Arie Bos zet in op de doelpuntrijkste wedstrijd: 3-2 voor Hillegom.

Wat de uitslag ook wordt, we zullen het niet weten voor zondag 18 november rond een uur of vier.

GWK