LSVV O-23 op pad in de Unive – Jong Senioren Competitie

Geplaatst op maandag, 15 oktober 2018 |

Vanaf dit jaar doet LSVV Onder 23 mee aan de Unive – Jong Senioren Competitie. In deze competitie, die plaats vindt op 7 dinsdagavonden gedurende het jaar, neemt een Jong LSVV team het op tegen leeftijdsgenoten van verenigingen als DEM, Assendelft, AFC’34, Kolping Boys, Foresters en nog enkele andere toonaangevende clubs uit het district West 1. Er wordt gespeeld in 2 poules van 8 teams.

Het team van LSVV zal bestaan uit een mix van spelers uit het 1e en 2e seniorenteam, de JO19-1 en enkele JO17-1 spelers. De competitie wordt opgezet om jonge spelers in aanraking te laten komen met wedstrijden op een goed niveau, waar zij in hun rol als dragende speler of als jonge ‘rookie’ ervaringen kunnen opdoen. Na een poulefase volgt er in het voorjaar ’19 een afsluitend weekend waarin er door de poulewinnaars gestreden wordt om de Unive – Jong Senioren Cup.

Een mooi initiatief en zeker de moeite waard om bij enkele wedstrijden te komen kijken.

LSVV O-23 start deze competitie op dinsdag 16 oktober met een uitwedstrijd bij sv. Assendelft. Het programma zal op de website te volgen zijn.