Fantastisch resultaat Rabobank Clubkascampagne!

Geplaatst op vrijdag, 29 juni 2018 |

Woensdag 27 juni werd in het Sportpaleis in Alkmaar de uitslag bekend gemaakt van de Rabobank Clubkascampagne. Na een voorprogramma mochten de enveloppen worden geopend. In de envelop van Stichting Voorwaarts zat een cheque voor een bedrag van € 706,66. Een mooi bedrag ten opzichte van de € 300,- die de afgelopen jaren met de Fietssponsortocht van de Rabobank werd opgehaald.

In de envelop van LSVV zat een cheque met een vraagteken. Het bleek dat de 10 verenigingen en stichtingen met de meeste stemmen naar het podium moesten waar in oplopende volgorde van het aantal stemmen (en dus bedragen) de echte cheque werd uitgereikt. Langzaam werd duidelijk dat LSVV heel goed had gescoord. Cheque na cheque werd uitgedeeld, maar LSVV was steeds niet aan de beurt. Uiteindelijk bleek dat LSVV de meeste stemmen had behaald en daarmee het hoogste bedrag uitgekeerd krijgt. Namens LSVV namen voorzitter Piet Kramer en penningmeester Jos Berkhout de cheque van maar liefst € 3.241,35 in ontvangst. Dit bedrag wordt gebruikt voor verbetering van de accommodatie en materialen voor de nieuwe wedstrijdvormen bij de jeugd.

Al met al een geweldig resultaat! ALLE STEMMERS ENORM BEDANKT! Volgend jaar doen we weer mee en rekenen we weer op uw stem. De leden van de Rabobank die nu hun stem niet hebben uitgebracht roepen we op om die stem volgend jaar wel op LSVV en Stichting Voorwaarts uit te brengen zodat we weer zo’n fantastisch resultaat kunnen realiseren.