voor D-DAYS op 23 en 24 juni

Geplaatst op donderdag, 10 mei 2018 |

Aan alle JO en MO -12/-13 spelers van LSVV en hun ouders,
Zoals je hebt kunnen lezen, wordt er ook dit jaar weer een dagkamp georganiseerd voor alle meisjes en jongens van de D-pupillen (Jongens en Meiden onder de 12 en 13)

Bij dezen willen wij je uitnodigen om deel te nemen aan dit dagkamp op het LSVV-complex. D-DAYS vindt dit jaar plaats in het weekend van 23 en 24 juni
Op deze dagen staan voetbaltrainingen en voetbalonderdelen centraal, maar is er ook aandacht voor spellen die met voetbal te maken hebben. De voetbaltrainingen op zaterdag worden gegeven door de selectietrainers van LSVV. Het overnachten gebeurt in de kleedkamers, zowel voor de jongens als de meisjes, tenzij je hier echt liever van afziet. Geef dat dan aan bij de aanmelding.

Het programma voor de twee dagen staat nog niet helemaal vast, maar in grote lijnen ziet het er als volgt uit:

Zaterdag 23 juni

09.30 uur Aankomst en indeling slaapplaatsen
10.30 uur Opening
11.00 uur Trainingsonderdeel 1
11.45 uur Trainingsonderdeel 2
12.30 uur Einde ochtendtraining
12.45 uur Lunch
13.45 uur Trainingsonderdeel 3
14.30 uur Trainingsonderdeel 4
15.15 uur Einde training
16.00 uur Europees Kampioenschap
18.30 uur Belgische maaltijd
20.00 uur Avondspel
00.30 uur Welterusten en slaap lekker

 

Zondag 24 juni

07.00 uur Opstaan
07.30 uur Ontbijt
09.00 uur Partijvorm
10.30 uur Pauze
11.00 uur Partijvorm
Koffie staat klaar voor de ouders
12.00 uur Prijsuitreiking en sluiting van het dagkamp

 

Neem naast je voetbalspullen ook een slaapzak, grondmat of luchtbed, een pyjama, toiletartikelen, een handdoek, kleding dat nat mag worden en wat reservekleren mee. Verder een pen met een schrijfblokje en wat spelletjes.
De kinderen mogen dankzij ervaringen uit het verleden geen eigen eten of drinken meenemen. De kinderen worden tijdens D-DAYS meer dan voldoende voorzien van eten en drinken.

Voor deze twee prachtige dagen is het helaas wel nodig om een kleine bijdrage van jullie te vragen. Een deel van de kosten wordt gedragen door LSVV. Deelname aan D-DAYS bedraagt 5 euro.

Nu wil je natuurlijk direct weten bij wie en wanneer je je kan opgeven, want dat wil je natuurlijk zo spoedig mogelijk doen. Dat is ook wel verstandig want het aantal deelnemers is gelimiteerd. Aanmelden kan door het onderstaande strookje helemaal in te vullen en het samen met de €5,- in een enveloppe met daarop D-DAYS 2018 in te leveren (zonder betaling geen aanmelding) bij Edwin Goedhart of Nicolien. Edwin woont op de Grundel 6 in Broek op Langedijk en Nicolien op Wiggersgroet 29 in Zuid-Scharwoude. Ook is Nicolien op 12 mei vanaf 13:00 aanwezig in het wedstrijdsecretariaat. Aanmelden kan uiterlijk tot 25 mei of tot het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Geen dagkamp kan worden gedaan zonder hulp van vrijwilligers. Voor het avondspel zijn we opzoek naar een aantal boten incl. bestuurders, daarnaast zoeken we nog begeleiding voor het Europees kampioenschap, het avondspel en tijdens de nacht als nachtwacht. Wilt u helpen om de D-DAYS samen een succes te maken voor uw zoon of dochter, geef dit dan aan bij de aanmelding.

Tijdens de D-DAYS gelden de normale gedragsregels, deze worden op de dag zelf kenbaar gemaakt. Als deze bewust worden overtreden, kan de deelnemer naar huis worden gestuurd.

Als je vragen hebt, dan kan je hiermee terecht bij de organisatie van de D-DAYS:

Nicolien de Boer 06-42925181 nicolien_de_boer@hotmail.com
Edwin Goedhart 06-55805253 egoedhart@quicknet.nl
Kirsten Merk 06-18958503 kirsten_merk@hotmail.com

Houd verder de website www.lsvv.nl in de gaten.

 

Ja, ik …………………………………………………………. (naam) uit  …………. (team)

wil graag deelnemen aan de D-DAYS voor JO/MO -12/-13 (D-pupillen) op 23 en 24 juni 2018

Tijdens de D-DAYS staat sport en spel centraal waarbij normale gedragsregels gelden, deze worden op de dag zelf kenbaar gemaakt. Ook mag er geen eigen eten of drinken worden meegenomen. Als de regels bewust worden overtreden, kan de deelnemer naar huis worden gestuurd.

Voor de aanmelding geldt een maximum aantal deelnemers, vol = vol en de volgorde van binnenkomst is bepalend.

Bijzonderheden betreffende gezondheid, medicijngebruik, thuis slapen etc.

…………………………………………………………………………………………………

Ik wil graag helpen tijdens D-DAY: JA   /  NEE bij ……………………….
(Avondspel             EK             Nachtwacht)

Aantal personen: ………

Handtekening ouder:  ………………………………………………………………………

Ouder is tijdens de D-DAYS bereikbaar op telefoonnummer: …………………………

Emailadres (voor hulp D-DAYS) …………………………………………@………………………….

Lever een volledig ingevuld aanmeldstrookje samen met de 5 euro in een enveloppe, met daarop D-DAYS 2018, in op Wiggersgroet 29 te Zuid-Scharwoude, of Grundel 6 te Broek op Langedijk of op 12 mei in het wedstrijdsecretariaat.