LSVV zoekt voor ’18/’19 trainer voor het 2e selectieteam senioren

Geplaatst op vrijdag, 4 mei 2018 | ,

LSVV is een voetbalvereniging die continue in beweging is. Met veel aandacht voor de eigen jeugdopleiding en een goed samengestelde begeleidingsgroep voor de seniorenselecties. Alle selectieteams, zowel in de jeugd als bij de senioren spelen in een prestatieklasse die een goede afspiegeling vormt van de mogelijkheden bij LSVV.

Voor het 2e selectieteam bij de senioren, dit seizoen spelend in de res. 2e klasse,  gaat LSVV haar begeleidingsstaf voor komend seizoen aanpassen. Om de begeleidingsstaf voor dit team komend seizoen compleet te maken is LSVV op zoek naar een gedreven en communicatief sterke trainer.

Deze trainer heeft als rol om 2 x per week de selectietrainingen voor dit 2e team voor te bereiden en met de groep uit te voeren, in overleg en samenwerking met de trainers die betrokken zijn bij het 1e selectieteam.

Samen met de teammanager zorgt de trainer voor een goede sfeer en motivatie in de groep, bestaande uit veel jongere maar ook enkele ervarene senioren, de tactische opzet en de coaching tijdens de wedstrijden op zondag. Samen met de teammanager is de trainer dan ook verantwoordelijk voor de organisatorische en begeleidende taken die er bij een prestatief voetbalelftal in de beleving bij LSVV horen. Bij voorkeur is de trainer in bezit van minimaal een TC 3/Uefa C diploma of gelijkwaardige aangetoonde praktijkervaring.

Ben je geinteresseerd in deze rol bij LSVV, ben je benieuwd of jouw voetbalervaringen aansluiten bij deze rol en je een goede bijdrage kunt leveren aan het doorontwikkelen van de selectiespelers bij LSVV, of wil je meer informatie over deze rol bij LSVV, neem dan even contact op met Koen van der Voort, bestuurslid technische zaken bij LSVV via koen.vandervoort@lsvv.nl of via 06-12071464.